Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaatram

preejakulat.wpadka.

Polecane posty

Gość martaatram

Cześć. 2dni temu z moim partnerem odbyliśmy stosunek. Niestety wyszło jak wyszło i on założył prezerwatywę odwrotną stroną;/ Podczas stosunku zsuwała się ona i prawdopodobnie jego preejakulat dostał się do mojej pochwy. Jestem tydzień przed @, więc stosunek odbył się w dni niepłodne. Do wytrysku nie doszło. Czy jest prawdopodobne, że mogę być w ciąży? Proszę o odp o poradę.

Gość martaatram
up up

Gość gjug
czy ty czytasz co ty piszesz? jasne ze nie jestes w ciazy niby jak masz byc dni nie plodne nie bylo wytrysku ciemniaku jeden ,tacy ludzie jak ty nie powinni sie bzykac

Gość kakakaja
haha dziewczyno ile masz lat?? co za ciemnota osoba wyzej dobrze napisala brak slow do ciebie ,niby czym mial cie zaplodnic? chyba ze z dupy mu jakis plemnik wyskoczyl:P

preejakulat nie zawiera plemnikow,wiec nie mozesz byc w ciazy skoro nie doszlo do wytrysku

preejakulat nie zawiera plemnikow,wiec nie mozesz byc w ciazy skoro nie doszlo do wytrysku

Gość niestety piszecie głupoty
W ciąży nie powinnaś być. A co do preejakulatu to zadnia badaczy/lekarzy co do tego czy zawierają plemniki czy nie, jest podzielone.

Gość gupeek
nie jedna laska wierzyla w to, ze preejakulat plemnikow nie zawiera i szczesliwa(?) mamusia dzis jest :classic_cool: po pierwsze to masz faceta idiote. założenie gumy na lewą stronę wymaga niewyobrażalnego talentu. zrob za tydzien test ciazowy, bedziesz miala pewnosc 🖐️

Gość martaatram
Wiem, że ciąża jest mało prawdopodobna ale jak sie człowiek naczyta tych przypadków różnych na forum np przy braniu tabletek ciąża to aż słabo się robi.

Gość martaatram
wypowie się ktoś jeszcze?

Gość NIE BEDZIESZ......
nie straszcie dziewczyny....nie ma szans na ciaze.

Gość martaatram
wracam do tematu.dostalam okres w planowanym terminie ale niestetty trawl on tylko 3 dni. czy myslicie ze cos jest nie tak? kiedy mogę zrobić test?ehhh proszę o dp.