Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna jestem przez niego

Zapomnial o moich urodzinach!

Polecane posty

Jest mi bardzo przykro... Mojego chlopaka nie ma teraz ze mną, jest za granicą i wiem w prawdzie ze jest mocno zajety ale jak mógł?! Co pare dni dzwoni lub pisze a tego dnia nic, ani slowa. Bardzo mi smutno :(

hehhehe dzieki ;) ale to od niego chcialam to uslyszec :( nie dosc ze spedzam urodziny sama to jeszcze nie zadzwonil i dlatego becze ;)

Gość dziewczyno!
dopiero 11... na pewno zadzwoni. ja mialam gorzej. zwiazek na odlegosc, zlozyl zyczenia zapytal co bym chciala dostac a tydzien pozniej jak sie spotkalismy nic mi nie dal. dziwnie sie poczulam ale nic nie mowilam.. ucieszylby mnie kwiatek..

Nie każdy przywiązuje wagę do urodzin, imienin, zarówno swoich jak i innych osób. Nie ma co robić z tego tragedii.

ale ja wczoraj mialam urodziny :(

Gość fdgdghdgdfgdfg
ja tez bym sie wkurzyla i bylo by mi przykro. nie od dzis wiadomo ze kobietom zalezy chcoazby na zyczeniach skoro jest za granica a juz nie wspomne jakby sie ladnie zachowal jakby pocztą kwiatowa bukiert piekny wyslal,ale to marzenia... dzisiejsze chlopy to prostaki i i o wyslaniu bukietu nawet nie pomysla.

nie robie tragedii tylko mowie ze mi przykro :( przeciez wiadomo ze sie na niego nie obraze i nie zrobie awantury ale jest mi smutno i mam do tego prawo a mowie to narazie Wam bo on jeszcze nie raczyl sie do mnie odeawac

ciesze sie ze ktos mnie rozumie. no i wiecie przejelam sie troche tez dlatego ze jak ja wiem ze zbliza sie miesiac jego urodzin to kazdy dzien czekam az natąpi ta jego data i nie wyobrazam sobie zapomniec! a on... tak jakby w ogole o mnie nie myslał

Gość bonita100
jestem ciekawa co on wczoraj robił przeciez byla niedziela?ja bym sie troche zastanawiala, zapomieć mógł,oczywiście faceci nie przywiązuja uwagi do dat! ale w niedziele nie zadzwonic nie napisać!!!dziwne

nie bonita, to akurat luz - wiem mniej wiecej na czym polegają jego zajecia i ze ma nienormowany ich czas, wiem tez ze jak chce to potrafi znalezc dla mnie chwilke ale to juz inna inszość...

Gość dziewczyno!
nie no ja tez cie rozumiem, jak najbardziej. skoro byly wczoraj to faktycznie niefajnie,.

jak zadzwoni to bede taka smutna ze bedzie mial małpiszon wyrzut sumienia do wakacji!

Gość bonita100
jestes pewna? powiem Ci tylko tyle,że ja też wierzyłam ufałam, ale prawda wyszla na jaw czym tak był zajęty,ze nie mial czasu zadzwonić! nie chce mi się wierzyc ,ze niedziele nie mial chwili aby napisac nawet co u niego się dzieje

bonita ale to nie jest kwestia tego co robil tylko ze o urodzinach zapomnial :( rozmawialismy dzien wczesniej w sobote i w piątek, a tak jak juz wspominalam rozmawiamy co pare dni wiec skoro zapomnial o tak waznym dla mnie dniu pewnie zwyczajnie stwierdzil ze wie co u mnie i nie bedzie dzwonil - ot cala filozofia... Nie wymagam od niego zeby wisial 24/h na telefonie ze mną ale te urodziny to mi sie nalezały :O

Gość fdgdghdgdfgdfg
A ILE LATEK DZIS KONCZYSZ?

Gość fdgdghdgdfgdfg
bonita a co sie wydalo ze twoj chlopak nie dzwonil? takie osoby jak autorka wlasnie po kilku latach zwiazku czasem budza sie z rekaw nocniku bo facet np sobie imprezowal i al z inymi laskami a one slepo wierza ze poprostu przez cala niedziele byl tak zajety ze sie nie odezwal. jestescie razem i nie teskni, nie dzwoni codzinnie chociazby na 2 min zeby uslyszec twoj glos i powiedziec ze cie kocha? byl na spotkaniu z inna caly dzien napewno wieczorem sie schlali i pieprzyli a teraz jeszcze ma kaca i nie w glowie mu dzwonienie dociebie. wez taka wersje pod uwage, obudz sie troche ze facen=ci nie sa tacy swieci jak ci sie wydaje, dajesz sobie reke uciac ze nie mogl sie wczoraj z inna spotkac?

wczoraj - 22

Zaraz Ci wmówia ze Cie facet zdradza, ludzie:-O Nie wszyscy wyjazdzaja do pracy po to zeby opłacac tylko rachunki telefoniczne. Ok może Ci byc trudno ale moze nie mial możliwości zeby zadzwonic. Moze zadzwoni dzisiaj i Ci złoży życzenia, troche spoźnione ale na pewno szczere.

no wiecie moi drodzy, doceniam zyczliwosc i czujnosc ale nie mam ochoty dyskutowac i tlumaczyc sie przed Wami z mojego zwiazki i podstaw jakie mam ku jego utrzymywaniu, czy tez podstaw do ufania mojemu facetowi i takie tam. A świadomość tego ze nikomu nie ufa sie w 1005 i trzeźwe myślenie posiadam, nie obawiajcie sie :classic_cool:

obudz sie troche ze facen=ci nie sa tacy swieci jak ci sie wydaje, dajesz sobie reke uciac ze nie mogl sie wczoraj z inna spotkac? " patrz jaki pomocne koleżanki;) Zaraz się okaże że twój facet to świnia i popycha wszystko co sie rusza i nie ma penisa ;) Autorko nie ma co dorabiać ideologi to zaistniałego faktu My tak po prostu mamy ... ze czasami zdarzy sie nam zapomnieć. ot i tyle ... przeżyjesz to jakoś

Britnej - no pewnie że tak, wlasnie widze ze tu dyskusja zeszla na niewlasciwy tor... :P

Gość wszystkiego naj naj
🌻 ja tez wczoraj miałam urodzinki :)

Ja uważam, ze takich spraw jak nie złozenie życzeń komuś a zwłaszcza komuś bliskiemu nie mozna tłumaczyć zapomnieniem. Kazdą kobiete bedzie bolało to ze facet zapomni jej urodzin, czy jakiejkolwiek rocznicy. Dziwne ze my potrafimy o tym pamiętać a wy niestety nie. Uważam, ze jesli ktoś chce pamiętać to zawsze pamięta, życzenia są ważne dla każdego i nie chodzi tu o oklepane wierszyki ale zwykłą PAMIEĆ!! Ja mam wielu znajomych czy i członków rodziny którym wysyłam życzenia i nie sposób zapamiętac czasami wszystkie daty, ale dlatego mam je zapisane w kalendarzu lub w telefonie który mi o tym przypomina. Ja osobiście uważam, ze gdyby mi chłopak nie złożył życzeń przykro by mi było nie z powodu wierszyka, ale z tego powodu, ze nie pamietał. A dla mnie jeśli bliska osoba o tym nie pamięta, to tak naprawde kim ja dla niej jestem...skoro ta data sie ze mna jej nie kojarzy..i nie raczy nawet jje zapamiętać.

Gość hulahop
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! Mój chłopak w tamtym roku też zapomniał o moich imieninach. Też mi przykro było bo spotkaliśmy się a on jakby to był zwykły dzień. Ale nie przejmuję się już tym bo wiem, że niektórzy mężczyźni ( w tym mój:) nie mają pamięci do dat.