Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelne ziarno

Kupić te buty?

Polecane posty

Ja nie chciałabym ich nawet wtedy gdyby rozdawali za darmo,ale skoro tobie się podobają to sobie kup.Ważne żebyś ty sie dobrze w nich czuła,a nie my :)

Gość Okropne i niemodne

O Jezu, nawet jesli reklama to co z tego? Dziewczyna pyta czy podobaja nam sie te buty... Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem Buty mi sie nie podobaja, staroswieckie...

Gość mncbxxbncx
okropne

Aniol ciemnosci... ->gdzie wyczytałaś że pyta czy nam się podobają pyta czy je kupić a to różnica. czasem nie musi mi się coś podobać żebym stwierdziła ze warto coś kupić. jednak te buty nie należą do tej kategorii. brzydki obcas, szpic (nie klasyczny nosek który jest fajny ale wydłużony), tandetne ozdoby, marka z ccc (?? czy deichman nie wiem który). stopa w tych utach będzie wyglądać na długa i masywną . jedyny ich atut to cena. pewnie w promocji wiec kosztowały nie wiele więcej. jestem na nie lepiej wydać troszkę więcej a kupić buty które będą lepszej jakości i ładniejsze.

Gość adgfhj
od biedy juz te drugie.Ale musieli by codziennie dopłacac mi na konto zebym je nosiła.Generalnie koszmarki.

Gość olalalalalala
chcialas chyba napisac ze sto razy bardziej k****skie ;p