Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grunwaldzistka

Według przepowiedni w lipcu ma być kolejna żałoba. Zauważcie, że w tym roku....

Polecane posty

Gość grunwaldzistka

15 lipca przypada 600 rocznica Bitwy pod Grunwaldem.

no to co?bedzie to bedzie,a co my mozemy na to poradzic?nawet nie wiemy co sie ma niby stac wiec nie da sie temu zapobiec.dajcie sobie juz spokoj co ma byc to i tak bedzie.oszalec mozna od tych wszystkich mysli o przepowiedniach koncu swiata itd.

Gość bedzie wojna

Gość dxfctgyhk
kto powiedzial ze w lipcu?

Gość z krzyżakami
;)

W tym samym czasie ORP Błyskawica wystrzałem z dział da syganał do rozpoczęcia rewolucji proletriackiej w trójmieście. :)

Gość wezcie nie straszcie!!

Gość wezcie nie straszcie!!
no nie wiem czy to do konca brednie, jeżeli już 2 jej przepowiednie się sprawdziły..

ale jaki masz wplyw na to?mozna jej tylko wspolczuc jesli naprawde ma takie straszne sny i wie co sie stanie,to napewno nic przyjemnego.ale przejmowac sie tym nie ma co.

podczas corocznej inscenizacji bitwy pod grunwaldem niemcy w płaszczach z krzyżem podstępnie użyją zamaist kusz z gumowymi bełtami , karabinów maszynowych... bitwę wygraja i to da początek 3 wojnie światowej. jednoczesnie tak jak napisał klon, pewne kręgi na wieść o ataku niemców rozpoczną rewolucję w gdańsku i stworzą Wolne miasto Gdańsk i podwyższą cła za zboże transportowane wisłą..

Gość bbbbbbbusss
tępaki już dawno wyszło na jaw że przepowiednie z samosi to brednie wymyślone przez portal

Gość arz
...w lipcu,a kolejna we wrześniu.Warto zakodować!

Gość bbbbbbbusss
wszystko fajnie tyle że temat z samosi powstał 10kwietnia, tyle że zmienionymi datami na styczeń, jeśli poszukać tematy ze stycznia datami to tego tematu tam nie ma, spytajcie jakiegoś informatyka każdy stwierdzi że to sciema

Gość bbbbbbbusss
same to że wg samosi muzyk z polskimi korzeniami umrze dwa tygodnie po kwietniowej żałobie a umarł 4czy 5 dni później

to tym lepiej dla tych co sie boja :) choc w sumie ja to czytalam w kwietniu i tam cos bylo ze ma umrzec jakis muzyk polskiego pochodzenia i za jakies 2 tyg rzeczywiscie umarl,ale moze to jakis zbieg okolicznosci albo cos...w kazdym razie nie ma co o tym myslec nawet jak ta laska miala racje to i tak nikt nic na to nie poradzi i szkoda sobie glowy truc.

Gość grunwaldzistka
1 przepowiednia rzeczywiście mogła być ściemą, ale 2 się sprawdziła kilka dni potem. Tak jak zapowiadała autorka, zmarł znany muzyk polskiego pochodzenia. Myślicie, że to przypadek??

mysle ze dziewczyna mogla faktycznie cos wysnic,mi sie tez nieraz wysnilo cos co sie stalo za pare dni ale nie takie straszne rzeczy tylko raczej jakies zwykle sytuacje.wiec uwazam ze jest to mozliwe.ale tak czy inaczej nie mamy na to wplywu i nie ma sie co nakrecac bo wcale nie jest powiedziane ze sie wszystko spelni.mnie tylko zastanowilo ze przeczytalam o tym muzyku i on po jakims czasie umarl,ale co moge na to poradzic?ne ma sie co bac,swoja droga wspoczuje jej i tyle.

Gość bbbbbbbusss
a srajcie ludzie w gacie tyle możecie a ja się pośmieje

Gość aaaaaaaasasa
nostradamus też niby taki świetny a jakoś to że po janie pawle będzie czarnoskóry papież mu się nie sprawdziło:-)

Gość aureliabuaha
bla bla bla to już nudne

Gość hmmmmmmmmmmmm
może coś w tym jest.

nie przypominam sobie, zebysmy coś planowali podczas inscenizacji, a przynajmniej ci odtwarzajacy wojska krzyżackie - Niemców to na polach Grunwaldu jednak jak na lekarstwo wśród odtwórców

Gość niedoszła maturzystka
Chyba już wiem co się stanie.............. :O

Gość 097765564576709
A o jakiego znanego muzyka polskiego pochodzenia chodzi?

Gość no właśnie jaki to muzyk umarł
bo nie wiem

Gość Bo to bedzie tak:
Idac tym tropem, jesli w rocznice Katynia zgineli znow polacy to w rocznice bitwy pod Grunwaldem znow zgina Niemcy, no chyba ze jednak polacy.

Gość tak to naturalne
jaka znowu przepowiednia? Wróżki Simony z portalu ezoterycznego? Czy jaki h....?