Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhymm

facet nie potrzebuje sexu?

Polecane posty

Gość yhymm

Mam 20 lat on 23 jesteśmy ze sobą od 2 lat.Na początku nie chciałam sexu więc nie rozmawialiśmy o tym.Był moim pierwszym poważnym facetem.Z nim zaczęłam żecie erotyczne, o ile można to tak nazwać, pierwszy lodzik itp.Dodam że zawsze chodziło o zaspokojenie jego, od niedawna zaczęłam nalegać również o zaspokajanie moich potrzeb.W te wakacje odważyłam się na wyznanie mu, że tego chce.Więć wysłałam mu gorącego smsa kiedy był w pracy żeby kupił gumki to mnie rozdziewiczy.Napisał:"ok:)".Wieczorem kiedy do niego przyszłam(mieszkamy niedaleko) pojechaliśmy do sklepu, kupił martini, które uwielbiam i sobie piwa.Nastepnie siedzieliśmy u niego na balkonie piliśmy, gadaliśmy.Przenieśliśmy się do łóżka i się zaczęło.Zapytałam czy ma gumki, a on że nie.Ja rozczarowana dokończyłam co zaczęłam.Następnie powiedziałam, że idę do domu nie ukrywając rozczarowania.Zapytał czy jestem zła, rozczarowana, zawiedziona, nie zaprzeczyłam.Po powrocie do domu zaryczana gadałam z kuzynem(mam z nim dobry kontakt)który powiedział że się tego spodziewał i dał mi gumki.Udałam się więc do mojego rzuciłam mu gumki na łóżko i powiedziałam:"żebyś nast razem nie zrzędziłże zapomniałes"i poszłam.Dzwonił, odebrałąm.Powiedział żebym przyszła to pogadamy.Rozmowa zeszła na jego byłą i pierwszą dziewczynę, z którą się kochał jak był młody ona 15 on 17.I spóźniał się jej okres przez 2 tyg i on wtedy osiwiał.I powiedział że nie chce być kolejnym nieodpowiedzialnym OJCeM.Na co ja poszłam do gina i zaczęłam rać tabletki.Powiedziałam mu o tym, ale nic nie pomogło bo zawsze się tłumaczył kiedy ja mówiłam w łóżku"kochajmy się" to mówił że jutro itp. Teraz natomiast tłumaczy się tym że nie ma odpowiedniego miejsca...:/ Może mi ktoś coś doradzić??Jak go namówić a jednocześnie nie zmusić.Problemu by nie było gdybym ja nie była już tak spragniona i niezaspokojona...:/

Gość kdmfkd
to niech ci minete walnie

Gość o nie nie nie
piszesz jak jakas gówniara z bravo girl, ile ty masz lat kobieto????

Gość yhymm
jakbyś przeczytał to byś wiedział ile mam:)

Gość Gregor.
pewnie sypia z inna i tyle.

Gość yhymm
też to podejrzewałam, ale wykluczam sypianie z inną, bo bym o tym już wiedziała od jego siosty..która jest moją przyjaciółką...więc odpada:)