Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebaszkam123

BRAK PRACY w tym kraju mnie dobija!!!

Polecane posty

Gość bebaszkam123

Dlaczego zyjemy w kraju, w którym czlowiek pelen zapału do pracy, wyksztalcony, znajacy sie na rzeczy nie moze znaleźc normalnej pracy zeby zarobic na godne zycie??

Gość bo człowiek musi mieć w życiu
jeszcze trochę szczęścia i znajomości :O

Gość gupeek
kto szuka ten znajduje :classic_cool: mi zajelo 3 dni, tyle na bezrobociu moglem wyzyc 🖐️

Gość lrlrllrrrrrrr
mnie tez dobija to!!! Aczkolwiek w duzym miescie ponoc latwo znalezc prace..

i zależy co chcecie w życiu robić, bo jak być 13432148374632715432678174532764 psychologiem, to szczerze mi żal

Gość gupeek
programista aplikacji internetowych :classic_cool:

Gość bebaszkam123
ja wiem ze moj kierunek studiow nie jest moze za bardzo udany- logopedia. Ale ja lubie to co robie i uwazam ze logopedzi sa potrzebni. Ale oczywiscie pracy nie ma. A mieszkam w duzym miescie

błędem jest otwieranie kierunków bez przyszłości i przyjmowanie studentów na nierentowne kierunki, oraz tworzenie pseudo szkółek dających papier za odpowiednie pieniądze. Każdy chce być milionerem i pracować 8 godzin dziennie. Każdy chce mieć nie wiadomo co - nic nie dając w zamian - komunistyczne podejście jeszcze pokutuje - bo mi się należy. Logopedia - a np prowadzić warsztaty dla dziennikarzy?

Gość lrlrllrrrrrrr
Wiesz czemu nie ma pracy? Bo dyrektorzy zatrudniaja swoich nauczycieli ze szkoly po podyplomowce z logopedii. Z sama logopedia marne szanse na znalezienie pracy...

logopeda nie musi być tylko w szkole. Zadaj sobie pytanie: kto jeszcze potrzebuje mojej pomocy? aktorzy, dziennikarze, trenerzy "sukcesów", sama trenuj ludzi, którzy wierzą w siebie, że trzeba poprawnie mówić...

Gość co masz do psychologow????

Gość podzielam opinie autorki
Jestem w tej samej sytuacji, i już dosłownie rzygam wysyłając aplikacje, a nikt nie oddzwania. Najlpesze jest to że w tv na prawo i lewo trąbią że bezrobocie spada, no kurwa to chyba ze mną jest coś nie t ak :(

Gość znam przypadki ze nauczyciele
po podymlomowce z logopedii maja wady wymowy po na podyplomowce liczy sie kasa to ze zaplacilas rate za semestr nie ma takiego przesiewu na egzaminach. a osoby po mgr z logopedii gdzie nie tak latwo sie dostac nie maja pracy