Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula1921

ile powinnam powiedziec za zrobienie obiadu na 30 osobowa komunie?

Polecane posty

Gość paula1921

Witam!Bardzo proszę o pomoc.Już niedługo bo w maju moja mamę czeka zrobienie obiadu na 30 osobowa komunie w tym oczywiście: -rosól -drugie danie składajace się z 3 rodzaji mięs,3 rodzaji sałatek obiadowych i oczywiście zeimniaki. Mama świetnie gotuje pracowała w greckiej restauracji ale to są inne ceny.My mieszkamy na wsi i niestety nie mamy pojęcia ile mama ma powiedziec za swoje gotowanie.PROSZĘ POMÓŻCIE!

Gość do imili
za usluge min 10-15zl za osobe czyli 300-450zl na 30 osob plus produkty wg zuzycia i fv

Gość ja powiem tak......
ok 500 zł oczywiście produkty osobno no i czy mama ma aktualne badania ?...bo wiesz nie daj boże ktoś się zatruje na tej komunii to może być niezbyt przyjemnie

Gość paula1921
śliczne dzięki!tak wszystkie badania mama ma aktualne także oto się nie boimy!ok.5 lat temu też przyrządzaliśmy komunie ale od podstaw więc inaczej to wyglądało nawet ciasta piekliśmy.dzięki wielkie

Gość wsrtyu
Ja również myślę, że 500 zł będzie ok !

300-500zł - tyle życzy sobie u mnie Pani za przygotowanie komunii i to bez pieczenia ciast. w tym jest zwykle rosol + 2 danie. Panie zwykle przychodzą w sobote i w niedziele, najczęściej z jakąś 1 osobą do pomocy. + wczesnej ustalone menu Pani robi baaardzo szczegolowa liste zakupow ktore maja na nia czekac w sobote juz w domu.