Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAGODA18..

POMOZCIE, KTO ZNA SIE NA TABLETKACH ANTY I TYM WSZYSTKIM...

Polecane posty

Gość JAGODA18..

mam taki problem. Kiedys wyrzuciłam pol opakowania tabletek i zawsze konczyły mi sie one w połowie od jakiegos czasu. Ostatnio zapomniałam kupic i mama dała mi jakies swoje tabletki. Dokonczyłam nimi pół cyklu, pozniej zorientowałam sie ze so przeterminowane o 4 miesiace, no ale tabletki maja jakis okres czasu z ważnoscia do przodu, to mniejsza o to. Zawsze dostawałam miesiaczke w 3 dniu przerwy. Dzis jest 4 dzien przerwy a ja nie mam okresu, czy mogł na to wpłynac fakt ze dokonczyłam innymi tabletkami ? MIały one wieksza zawartosc hormonow niz moje. dlatego ze brałam na opak te tabsy, to zabezpieczałam sie dodtkowo prezerwatywami, prawie zawsze, jakos z 3 razy tylko bez tego, ale wówczas partner nie konczył we mnie. Dodam, że mój śluz ma dzis jakis brudny lekko kolor. martwie sie ze moge byc w ciazy

Nie martw się, może się zdarzyć przesunięcie w czasie. Sluz jaki opisujesz może świadczyć o nastepującym krwawieniu - poczekaj spokojnie do jutra :) Stres może jeszcze bardziej opóźnić miesiączkę. A na przyszłość - odradzam branie tabletek nie danych przez lekarza. Lepiej całkiem z nich zrezygnowac i na gumkach przetrwac do nowego opakowania - całego! skład takich tabletek dla osób starszych jest zupełnie inny od tych dla młodych! Dziwie Ci się że je łykałaś, a jeszcze bardzie Twojej mamie, ze CI je dała... Bardzo ryzykowne... Poczekaj spokojnie domiesiączki. Będzie. Bo jesli zabezpieczałaś się tak dobrze *tabletki i prezerwatywy) to jest mało prawdopodobieństwo błędu. Za to szkoda organizmu...

Gość JAGODA18..
dzieki, no mam nadzieje że sie doczekam :)

Gość jagoda18..
gdzie ten okres, buuu ;(

Gość figo fago kawa marago
Jesteś MEGA nieodpowiedzialna, tak samo, jak twoja matka. Normalnie brak słów, żeby "dawac" sobie tabletki i to całkiem inne, niz te, które się bierze. A potem desperacja i "ratujcie, bo nie wiem". Brak słów :O co w tym narodzie funkcjonuje :O