Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede malowac i....

co na plesn i grzyb

Polecane posty

Gość bede malowac i....

szukam preparatu na plesn i grzyb na scianach o JAK NAJKROTSZEj KARENCJI. poleccie cos.

Gość dopasowana
grzyb bedzie Ci wylazil-wiem bo tak mam- psikalam pare razy i na nowo wylazi, nawet wiekszy:O chyba trzeba caly tynk zerwac i polozyc na nowo

Gość bede malowac i....
sama bede malowac wiec nie ma mowy o zrywaniu tynku. chce chociaz na jakis czas sie pozbyc tego paskudzctwa. tego czym do tej pory pryskalam nie chce uzywac bo trzeba na tydzien sie wyniesc z pokoju a to nie wchodzi w rachube. chodzi mi jakis preparat gdzie mozna znowu przebywac w pomieszczeniu po ok. 2 dniach. kiedys wiedzialam jak sie nazywa ale zapomnialam.

ja z racji tego, ze mam male dziecko, a grzyb w sypialni to nie stosowalam srodkow chemicznych. na razie uzylam sody oczyszczonej i jak na razie nie widac go od 2-och miesiecy... na szczescie dom nie jest moj i mam zamiar sie wyprowadzic przy najblizszej okazji...

Gość bede malowac i....
czynnik psi>>>>>>>>>>>>> jak lubisz to podaj adres >>>wysle ci wszystko co zdrapie:D

Gość bede malowac i....
pstryczka>>>> ja wlasnie tez mam rocznego synka i tez nie za bardzo mam sie jak wyniesc na kilka dni. a jak uzywalas tej sody?

Gość bede malowac i....
POMOCY!!!

najpierw "umylam" sciany sama woda, jak obeschly to w cieplej wodzie ok 1litr rozrobilam 100g sody oczyszczonej i "umylam" nia sciany 2 razy.

Gość TYTAN PROFESSIONAL
środek grzybobójczy. Skuteczny w usuwaniu grzybó, plesni i glonów z drewna oraz murów. Tak pisze na moim opakowaniu. Wlewasz do butelki i rozcieńczasz. Psiukasz w rozpryskiwaczu na ścianę. Grzyb nika. Mi nie znikł do końca, ale dopiero od miesiąca z nim walczę. Nie trzeba się wynosić z mieszkania. Wystarczy z pokoju, bo strasznie śmierdzi i okropnie się kaszle.

Gość maturks4
A potem właściwe ogrzewanie i wietrzenie

Gość bede malowac i....
pstryczka>>>>> I MALOWALAS FARBA ZMYWALNA CZY ZWYKLA/ BO JA CHCE TAKA MALOWAC KTORA MOZNA ZMYC---DZIECKO + RACZKI= PLAMKI:d

Gość bede malowac i....
tzn. z ktorej mozna zmyc ew. plamki:)

z racji tego, ze to nie moj dom i mam zamiar sie wyniesc niedlugo, polozylam tapete, ktora znalazlam na strychu (nalezy do wlasciciela :P ) i niech koles nie mysli, ze mu oddam za nia kase :O

Gość bede malowac i....
pstryczka >>.domyslam sie ze mieszkasz w uk;) kojarze po plesni + tapeta??

na Twoim miejscu raczej pomalowalabym ta zmywalna :) jeszcze bym sie w sklepie zapytala, ktora w tym wypadku jest lepsza :)

Gość zasluzy sobie pewnie i....
ok.dzieki za rade. sprobuje. nie mam wyjscia. moze bedzie dobrze.:)