Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozytywnie zakręcona!

Dawna miłość - jeden wielki kłopot!

Polecane posty

Cześć, nazywam się Ola ;-) mam 'malutki' kłopocik z dawną miłością, no bo jak to się mówi.. stara miłość nie rdzewieje, i w tym rzecz jasna jest pies pogrzebany! Otóż pół roku temu, byłam z niesamowicie przystojnym, zabawnym i ogólnie zajebistym chłopakiem.. byłam z nim około. 3 miesięcy. Niestety, pech tak chciał, że coś mi odbiło i z nim zerwałam.. może potrzebowałam samotności? hm.. nie ważne. ;< a więc tak.. po pierwsze strasznie za nim szaleje, nadal! :D ale znalazł sobie inną, i... no jest po prostu kłopot, bo ta dziewczyna jest po prostu nieznośna! nie wiem jak On może być z takim kimś! ale cóż.. otóż jeszcze jedna sprawa on mnie też kocha, ale nie chce tamtej zranić, więc powiedział.. żebym poczekała, ale sęk w tym, że nie umiem czekać, i nie wiem dalej co robić, trwa to około. 2 miesiące ;( pomocy ludzie! ;*

Gość betonowe buty i do rzeki

Kochasz, to poczekasz. Dla prawdziwej miłości czas jest najprostszą rzeczą.

tak kazal ci czekac bo nie chce jej ranic i ty mu w to wierzysz??? to tak wyglada jak by mu na niej zalezalo wez dziewczyno przejzyj na oczy!

No super, łatwo Ci tak mówić ;) jakbyś miała taki sam problem, to nie wiem czy by było Ci tak obojętnie ;*

napewno nie bylo by mi obojetnie i dlatego nie pozwolila bym sie tak traktowac no sama pomysl kochacie sie a on jest zamiast z toba to z inna... cos tu nie pasuje przeciez...

koleżanko, jak kochasz takie tematy to pomóż! ;) Jarecka! może i masz rację, co mam robić.. szczerze z nim porozmawiać?

no tak powiedz mu ze jesli cie kocha to niech nie patrzy sobie spokojnie jak sie meczysz kiedy on jest z inna...

On jest taki typem człowieka, że po szczęści ma olewający tryb życia.. wiesz o co chodzi. ;) i niekiedy mam problem z nim tak porozmawiać, albo nie ma dla mnie czasu, bo jest u tej całej Klaudii! i aktualnie teraz nawet na sms-y nie odpisuje. Ostatnio rozmawiałam z przyjaciółką, totalnie zakręconą i nie wiem czy jej słuchać, ale stwierdziła, iż ON mnie wykorzystuje ;/

Gość żle to o nim świadczy
ma dziewczynę a do ciebie się przywala. Po co ci taki łajdaczyna?

Dziewczyny nie wiem po co mi taki łajdaczyna ;p jarecka, otóż on w sierpniu kończy 18 lat ;p

powiem ci tyle milosc jest slepa wspolczuje ci ze zakochalas sie w takim no... i kiedys pewnie bedziesz tego zalowac ze dalas sie tak w chuja robic. no a 18 lat to wg mnie nie mysli o powaznym zwiazku

Może będę żałować, może i nie. Kto wie co się stanie.. czasami mam go serdecznie dosyć, bo tak mi działa na psychikę. ;/

Nono WeWo nie przesadzaj, okej ? ;)

Gość flaki z cycka
jestes gopia.

mowie ci zrob cos z tym nie mozesz bez konca na niego czekac jak cie tak kocha to niech tamtej wytlumaczy moze nie jest taka glupia i zrozumie..

O.o - flaki z cycka. że jaka jestem? ej! nie przesadzaj dobra z tymi swoimi tekstami, bo ja także nie miła umiem być. ;-) pozdro dla Ciebie! Jarecka, dobra skontaktuje się z nim dzisiaj o ile będzie czas i napiszę Ci jak poszło, najwyżej jakiś jeszcze pomysł mi dasz, ale na razie to dzięki ;)