Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizzarika

linie lotnicze WIZZ AIR - kilka pytan.

Polecane posty

Gość wizzarika

hej. chciałam zapytac czy ktos tutaj latał lianiami wizz air. jak u nich jest? czy loty sie opozniaja czesto? czy ceny biletow (juz zakupionych np przez internet) nie ulegaja zmianie? widzialam ze bilet mozna kupic juz od 39zł i jakos slabo chce mi sie w to wierzyc. czy placi sie za bagaz + inne opłaty juz na lotnisku? nie mam na mysli nadbagazu, tylko taki bagaz ktory sie miesci w granicy tych 15kg. piszcie wasze opinie o wizz air!

Gość wizzarika
o rany, ale chce poznac subiektywne opinie klientow tych linii.

Gość 39 to chyba za mało
moja siotra leciała za 250

Gość baby som gupie
ja latałem WizzAirem swojego czasu... i za każdym razem pozytywnie... wszystko o czasie i dobrze zorganizowane... :)

Gość wizzarika
a dokad leciała twoja siostar??

Gość mrofeczkaaaa
Ja leciałam wizzairem kilka razy i zawsze wszystko bylo oki. zadnych opoznien, zadnych dodatkowych opłat. Jesli kupujesz bilet przez internet i wybierzesz sobie dzien to po akceptaji dalej ci wychodzi cała kwota za bilet, a te 39 zl to tylko za miejscowke+ opłata lotniskowa (ponad stowke zalezy jakie lotnisko)+ opłata za bagaz. Cała ta kwote mozna sprawdzic sobie na stronie wizzaira po wybraniu miejsca i dnia lotu

Gość wcale nie tak latwo znalezc
info na stronie Wizzaire, dobrze,ze pytasz. Za kazdy bagaz sie placi (przez internet jest to cos kolo 50 zl za 15 kilo, oplata na lotnisku duuuzo wyzsza). Placi sie tez za transakcje karta (ale to juz nieduzo). Ogolnie, mozna faktycznie znalezc niedrogie loty, ostatnio z mezem placilismy za dwie strony i dwie osoby lacznie 120 euro, kupowane z jakims wyprzedzeniem, ale tez nie znowu bardzo duzym. Co do solidnosci firmy... Roznie bywa, ja zawsze mialam szczescie, co najwyzej loty sie opoznialy,ale znajomym zdarzalo sie przeniesienie lotu na inny dzien. Tyle,ze to i w LOCie sie moze zdarzyc ;)

Gość okpkj
Ja znalazlem wszystkie informacje bez zbytniego wysilania sie, troche samodzielnosci ludzie. Co innego jak ktos szukal i jeszcze ma watplieosci, ale nawet nie zajrzec na strone?:O

Gość okpkj
mrofeczka, nie wprowadzaj w blad, cena biletu, ktora sie ukazuje po wybraniu lotu zawiera juz wszelkie "oplaty lotniskowe", to ryanair dolicza jeszcze jakies oplaty w zaleznosci od lotniska

Gość wizzarika
czyli wychodzi na to, ze nie mam prawie zadnej mozliwosci aby np leciec do niemczech 2 jedna strone za ok 100zł w jedna strone (w tmy bilet 39zł)?

Gość nuuum
Masz. Do ceny pojedynczego biletu, np. do 39zl musisz doliczyc: 23zl - odprawa online 23zl - platnosc karta lub 11zl platnosc przelewem. Bagaz rejestrowany nie jest obowiazkowy, wiec jesli zmiescisz sie w podreczny, to zaplacisz za bilet 85zl.

Gość wizzarika
dotarłam juz do strony z opłatami dodtakowymi. watpie abym zmiescila sie tylko w bagaz podreczy zatem dodatkowy koszt za bagac jest ok 70zł (o ile dobrze spojrzalam), wiec z wizji 39zł robi sie nagle 150zl:(

Gość latam rayanem
masz taką możliwość jak masz farta po prostu. jak nie trzyma cię termin to poluj na tani bilet, czasem jest tak, że przez jeden dzień bilet kosztuje np. 59 zł, bez opłat lotniskowych i innych takich, tylko bagaż duży dodatkowo kosztuje

Gość wizzarika
up

Gość uupppppppppppppp

Warto szukać okazji i śledzić ceny biletów. Często przeglądam oferty na vojamondo.pl gdzie jest zestawienie wszystkich linii i czasami naprawdę można upolować coś ekstra.