Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarylinMonroe

Odciski ;/

Polecane posty

Wrrr... Nowe buty ze skorki i odcisk konkretnie na paluchu. Dokladniej na prawej nodze, lewy bok palucha. Pecherz duzy, boli, zaczerwienienie. Mocze Riwanolem i obwiazuje. Ktos ma jakis pomysl zeby jak najszybciej sie tego pozbyc??? :)

robie riwanolem, bo jakis czas temu mialam oparzenie 1 stopnia na dloni i tez mi podobny pecherz wyszedl, a ten moj na paluchu to prawie mi tamto przypomina ;/

Gość ale go adorujesz
ja jak mam pęcherz na nodze to po prostu przekłuwam, pozwalam tej chłonce wyciec i obeschnąć.....następnego dnai po pęcherzu nie ma śladu nic dziwnego że jak moczysz to to się babrze i dłużej boli, jedyna rada to przekłuć, zdezynfekować spirytusem i niczym nie plastrować

Gość zonia30
ja na odciski używam płynu na odciski DR Stopa flosleku. Ale jeśli mam bąbel na paluszku lub pięcie to na noc nakładam taką papkę ( troszkę miąższu z chleba z odrobiną wody) Przykrywam folią i zakładam skarpetkę. Ta papka zasycha wysuszając bąbel który dzięki temu szybciej się goi.

Gość lena2321
Ja miałam na pięcie... Co to była za masakra !!!! Chodzenie sprawiało ból, ogromny ból a wszystko przez rdzeń :/ Tego nie da się opisać, długo się męczyłam, to był istny koszmar! Nigdy więcej! Teraz ze szczególną uwagą zacznę dbać o moje stopy oraz odpowiednie obuwie.....