Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość JK61

SKRLETT PROFESJONALNY SALON KOSMETYCZNY W LUBLINIE

Polecane posty

Gość JK61

W tym salonie kosmetycznym można liczyć na fachową pomoc. KRÓTKA HISTORIA Tak się składa, że mam problemy z powodu atopowej skóry. Korzystałam z różnych porad, zarówno medycznych jak i kosmetycznych. Niestety, spotkał mnie zawód. W wielu przypadkach Panie Kosmetyczki chcąc "przyjść z pomocą mojej skórze" miały na względzie głównie własne dobro ekonomiczne. Proponowane zabiegi, często kosztowne okazały się nie tylko nieskuteczne, ale wręcz szkodliwe. Miały miejsce i takie sytuacje kiedy, polecona Pani Kosmetyczka wykonała zabiegi kawitacji, po których stan mojej skóry uległ dramatycznemu pogorszeniu. Była to Pani Ania, która b.chętnie wykonywała zabiegi kosmetyczne w domu klienta- zdecydowanie przestrzegam przed takim FACHOWCEM!!! Trafiłam też do innych, polecanych, wydawałoby się dobrych specjalistów. Nie wiem jak długo jeszcze tak krążyłabym, gdyby nie szczęśliwy zbieg okoliczności i spotkanie z Panią Joanną Wasil - Szefową salonu kosmetycznego SKARLETT w Lublinie.Ta Pani jest profesjonalistą w swojej branży. To dzięki wnikliwej analizie mojego problemu udało się zastosować program "naprawy" mojej skóry twarzy i dekoltu. To, w tym salonie kosmetycznym spotkałam się z: uprzejmością, cierpliwością, profesjonalizmem. Ceny zabiegów znacznie niższe niż w innych wcześniej odwiedzanych salonach kosmetycznych w Lublinie, mimo tego że stosowana aparatura jest nowoczesna i dość kosztowna. Zatrudnione Panie są miłe i kompetentne. Wystrój wnętrza b.przyjemny. Klientom są zapewnione intymne warunki i czystość na najwyższym poziomie. Piszę o tym nie dlatego, że chcę zrobić zakładowi reklamę, ale z powodu faktów jakie miały i mają miejsce. Z usług w tym salonie korzystam już ponad roku i jak dotychczas nie zawiodłam się. Postanowiłam podzielić się swoimi doświadczeniami w imię dobra innych osób, które podobnie jak ja wcześniej, mogą szukać fachowej pomocy. Z pełną odpowiedzialnością polecam ten Salon Kosmetyczny. Pozdrawiam Panią Joannę i Jej Personel. Z poważaniem. Jolanta Kotowska.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować