Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartt

Romantyczny wieczór ? Jak sprawić romantyczny klimat

Polecane posty

Gość Bartt

Witam Mam 21 lat.. z moją ukochaną widzę się bardzo rzadko.. niedługo będzie taka okazja. Planuje ją zabrać wieczorem do mojego domku nad jezioro. Jednak chce by było wyjątkowo.. romantycznie.. planuję kupić trochę róż - listki róż porozrzucać w salonie oraz kupić dużo małych świeczek - do tego oczywiście romantyczna muzyka jednak myślę że to taki standard - co jeszcze ? Proszę pomóżcie mi chcę sprawić ogromną przyjemność mojej dziewczynie. Czekam na Wasze pomysły!

może zorganizuj ognisko na świezym powietrzu wieczorkiem słonce zachodzi robi się chłodno a wy przy ognisku przytuleni.

Gość czegopragnafaceci
fajny pomysl ja poszla w ilosc tych swiec:D i kupiłabym jakis mały prezencik.. mi zawsze sie marzyl wisiorek z serduchem z krysztalkami... ale wracajac do tematu xD kadzidelka:) i zrobilabym jej masaz wino kup i koniecznie niech spi w twojej koszuli/koszulce pachnacej twoimi perfumami... ohh tak:)

wieczorkiem o ile pogoda dopisze możesz wyjść wziąść kocyk połozycie sie popatrzycie w gwiazdy ja bym przygotował wczesniej koszyk truskawek ( w zależności co ukochana lubi)