Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mareczek88

Jak zagadać do dziewczyny na fotce?

Polecane posty

Gość mareczek88

jak w temacie,jak zagadać do dziewczyny na fotce w wieku 18-24lata,tzn co napisac żeby może odpisala?nie piscie głupot totalnych,jak sam nie wiecie.proszę o rady.pozdr :)

Gość mareczek88
myślałem że coś takiego HEJ ZIUTA WYSKOCZYSZ?

Gość hahah wyglądasz na mądrą kobie
te

Gość Wtedy się wie jak zagadać
Przede wszystkim nie wolno być męską cipką :p

Gość mareczek88
Niczego się nie spodziewam,ale chciałem sobie cos pogadać z dziewczyną,jakaś normalna pewnie by się znalazla,tylko niewiem co by napisać,sensownego,żeby nie zrazić jej do siebie.

Gość mareczek88
No wiem że zwykłe cześć tam nie zadziala więc chcialem się Was poradzić :))

Gość Samiec_alfa 100%
Napisz do niej tak : Siemasz Skarbie widzę w twych oczach niezłe pożądanie, chodz zapoznam Cię z Twoim Panem :D, będę brał Cię na sianie. i inne wiejskie teksty. A tak poważnie to normalnie napisz bez zbytniego przymilania się, przeczytaj jej opis o ile ma, nie czytaj jakichś pierdół wierszem pisanych bo to zamuła i nuda i zagadaj normalnie tak jak do koleżanki i nie bądz zbyt nachalny. Weź poprawkę na to że 90% fotki to pustaki, blachary i gimgówno wiec możesz się sparzyć tym że nie bądą odpisywały z uwagi na fakt że nie jesteś przystojnym brunetem mierzącym 185+ cm, o zielonych / piwnych / brązowych "tajemniczych" oczach, nie masz "kaloryfera na brzuchu", nie jestes wylansowany, nie masz sportowej fury z 89 roku w wersji Shark. Ps. ja Swoją kobiete poznałem dzięki fotce :) należała do tych w miare normalnych :D, troche ma kręcioła i pierdolca z zazdrości ale póki co jest oki :P Powodzenia MAte.

Gość nie wiem jak wy
Nie wiem jak wy ale ja poprostu pisze czesc i zadaje jakies pytanie na temat 'jej' profilu, zazwyczaj odpisuja :D PS. Sorry ze bez polskich znakow ale pisze z konsoli do gier.

Gość laćkiem w twarz
Najlepiej na migi;)

Gość zenek123456789
Domyślam się, że ta fotka to nie jakaś rozkładówka... Nie wiem, może powinieneś iść do psychologa, bo jak zaczynasz od gadania do zdjęć to jak to się może skończyć ?

Gość ZosioaTirówka
Ja to najbardziej lubię wylizać dupę grubemu po sraniu!