Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj jak mnie boli

boli mnie brzuch strasznie

Polecane posty

Gość oj jak mnie boli

strsznie mnie boli brzuch, zaraz nie wytrzymam... nie wiem dlaczego :( błagam, zsolidaryzujcie się ze mną :(

Gość kolezanka ma peroblemmm
ja przylacze sie ale mnie za to glowa boli :((((

Gość w robocie większość ludzi
mnie brzuch bardziej wczoraj bolał. a co dokładnie ci jest?

Gość oj jak mnie boli
przybij smutną piątkę

Gość oj jak mnie boli
no właśnie nie wiem, co mi jest... nie jadłam dzisiaj nic złego, nic, co mogłoby mi zaszkodzic, a kilka minut temu jakby mnie wzdęło i normalnie rozsadza mnie od środka... prawie 3 godziny temu wypiłam szklankę mleka i od tego czasu nic nie jadłam i nie piłam... jeszcze w dodatku strasznie zimno mi się robi... a Ciebie czemu bolał?

Gość w robocie większość ludzi
bo zjadłam niemytą mandarynkę, a nawet dwie, na dodatek ubrudzonymi akrylami i ołówkiem łapami :O wiem, głupota :O a poza tym jakie masz objawy? gorączka, wzdęcia, wymioty, biegunka...? wiesz, jest taka alergia (ja tam mam) że reakcja może być nie od razu, a po nawet 7 dniach od zjedzenia czegoś. spróbuj sobie przypomnieć. może jadłaś coś "nowego", czego wcześniej albo dawno nie jadłaś?

Gość oj jak mnie boli
ojoj niedobrze z tymi mandarynkami... następnym razem uważaj na siebie ;) właśnie nic nowego, nic dziwnego... ostatnio staram się zdrowo odżywiac i bardzo uważam na to, co jem, dlatego nie podejrzewam żadnego ze swoich posiłków. gorączki nie mam, ale jest mi bardzo zimno, aż musiałam sie kocem otulic... biegunka też nie, ale strasznie mi bulgocze i jeździ po flakach - czuję się jakby coś we mnie umarło i właśnie gniło :o