Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ehhhhhh24

kobitki,ja już nie wiem co myśleć

Polecane posty

Gość ehhhhhh24

miałam takie objawy- brązowe upławy, ból podczas stosunku, krwawienie w srodku cyklu itd poszlam do gina- wykonal mimo mini krwawienia kalposkopie, wymaz, usg dopochwowe diagnoza: zapalenie pochwy i jajników cysta 5 cm na lewym jajniku dostalam dalacin c po kuracji antybiotykowej upławy zniknely, nagle podbrzusze stalo sie takie lekki, czulam sie super, seks bez bólu, byłam taka szczesliwa nastąpila owulacja normalna, super i po owulacji az do teraz-początek okresu, zas plamienie mialam isc dzis do gina i dostalam okres, przelozylam wizyte, na za 10 dni bo chce cytologie dostałam jakiejs schizy od kiedy plamienia wróciły czuje, ze mam jakiegos raka jak myslicie- podczas usg lekarz zobaczylby zmiany na macicy itd prawda? a podczas kalposkopii chyba zauwazylby gdybym miala raka szyjki macicy?? teraz przelozylam tą wizyte bo chce koniecznie zrobic cytologię jestem taka zmartwiona, spac nie umiem juz pomijam fakt cysty, ktorej wielkosc lekarz chcial porownac podczas tej teraz wizyty do wizyty poprzedniej i postanowic co dalej, hormony itd strasznie sie martwie, dlaczego te uplawy wrocily? troche tez mnie swedzialo ale swedzenie minelo moze to grzybica?po tym antybiotyku? choc jadlam probiotyk, no nie wiem zaczal mi sie okres, ale jakis dziwny jest, brzuch boli strasznie a krwawienie jakies skape, pewnie jutro bedzie apogeum...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować