Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linusia20

mój chłopak chce non stop sie ze mna kochac...

Polecane posty

niestety tak sie nie da... ja kocham jego i chce zeby jemu bylo dobrze a zarazem zebym ja nie musiala sie do niczego zmuszac....

Gość lalka8888
a u mnie jest na odwrot... on nie ma nigdy dla mnie czasu.... musze sie sama najczesciej zaspokajac...

tak wiem on jest Skarbem:) pomijajac niektore kwestie..... nie wiem moze mi sie odmieni i tez zaczne czesciej miec ochote.... czytalam ze kobiety z wiekiem nabieraja ochoty i apetytu na seks....

Gość Klaus_12345
A wiesz, ja cię rozumiem, byłem kiedyś po drugiej stronie, moja dziewczyna też kiedyś nie chciała tak często jak ja. Mówiła, że woli się bardziej poprzytulać, pocałować, wyrazić uczucia a nie wiecznie się pieprzyć. Też mieliśmy z tym kłopoty, ja oczywiście naciskałem, przyciskałem, czasem się nawet kłóciliśmy, przypuszczam, że ona często robiła to dla świętego spokoju. Generalnie jednak teraz myślę, że byłem głupi. Naprawdę najważniejsze jest, żeby obie strony czerpały przyjemność, znacznie rozkoszniej jest facetowi kiedy wie, że jego dziewczynie jest dobrze. Nie powinnaś się bać, moim zdaniem, że cię zdradzi z powodu tego, że masz mniejszą ochotę niż on. Jeśli by tak zrobił, tzn. że mu na tobie nie zależy, ważniejszy byłby dla niego seks niż twoje uczucia, twoje przyjemności. Gdyby tak myślał i tak nie nadawał się na dobrego faceta.

dziekuje ze sa osoby ktore mnie rozumieja.... Chcialabym aby i on mnie zrozumial...:( niby mowi ze tak, rozumie ale i tak robi co innego... nie chce zeby zupelnie nie mial na mnie ochoty, zebym go nie pociagala, chce tez troche zwyklej normalnej czulosci nie zmierzajacej pod majtki.....

Gość klara to ja
zal. ja tam bym mogla non sop sie pieprzyc i bylo by ok

Nie czytaj durnych wpisów, ludzie są różni !!!! i w necie nie znajdziesz odpowiedzi, nie ma gotowych recept !!! jeżeli jest się we dwoje to musi być kompromis. Nie może być takiej sytuacji, ze jedno dostaje więcej drugie mniej i odwrotnie, człowiek to nie zwierzę. Bycie razem wymaga dopasowania się na wielu płaszczyznach seks jest tylko jedną z nich........ po okresie fascynacji przychodzą zwykłe szare dni rozwiązywanie wspólnie problemów egzystencjalnych...... szukanie innych płaszczyzn porozumienia np sport czy inne zainteresowania realizowane razem :) On musi wiedzieć co Tobie sprawia przyjemność a nie być egoistą

Klara to pieprz się ale pomyśl, że mogą być inni czujący inaczej !!