Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewela1777

moj tata przeszedl stan przedzawalowy i niewiem jak mu pomoc

Polecane posty

Powiedzcie mi jak moge pomoc mojemu tacie ? Tydzien temu mial ostre bolace uczucie goraca w klatce piersiowej. Jest to prawdopodobnie stan przed zawalowy. Ma 54lata i nie chce isc do lekarza .... jak juz nie mam sil... co robic

spytaj się go czy naprawdę chce umrzeć. Mówię poważnie... Ludzie zwłaszcza w średnim wieku są nielogiczni, boją się lekarzy, którzy mogliby im jakoś pomóc. Ale niestety, bez lekarza może umrzeć. Musisz mu to uświadomić. Powiedziec mu, ze go kochasz i nie chcesz zeby go zabrakło. Surowo i stanowczo.

Nastepnym razem wezwij karetke.Moj ojciec mial 6 zawalow i kilkanascie stanow przedzawalowych ..Duzo,wiem:-o Nastepnym razem jak bedzie to samo wezwij karetke.Wtedy sie nie wywinie

Pomóżcie ! mój partner ma 30 lat i od pół roku meczy go właśnie ból w klatce piersiowej , a dziś - nie umiał oddychac , gniotło go w klatce piersiowej oczywiscie wezwałam pogotowie . niby było wszystko dobrze . jak pojechali to za jakoms godzine znów go to wzieło ale mniej , wezwałam kolege . teraz czuje sie dobrze i spi . pielęgniarze powiedzieli ze to mogły być nerwobóle ,my uwarzamy ze to stan przedzawałowy . miał także ciśnienie 150 na 110 . zrobili mu ekg , nam sie cos w tym ekg nie podoba . ale on jest tak uparty ze on nie pojedzie ani do szpitala ani sie leczyc niechce , ja jestem młoda mam 19 lat , mamy córeczkę 10 - miesiączną . do niego jest wstyd być chorym , niechce byc kaleką i woli umrzeć :(( wszyscy mu tłumaczymy ze ma dla kogo życ ale on nato ma wyje***ne ! niewiem co robić do lekarza nie pójdzie choćby się paliło . Twierdzi że to już jego koniec ( gada ze sie zna bo jest po biologii ) strasznie się boję ! niechce go stracić , do niego nic nie dociera , on niechce być kaleką i tyle ! Boże . co mam robić ???