Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowianka

majowka

Polecane posty

Gość majowianka

gdzie wybieracie sie na poczatku maja. Mam 3 wolne dni i przydaloby sie poprzebywac z natura. Uwielbiam gory ale za daleko- mieszkam nad morzem. Moze w bory tucholskie - polazic po lasach. Jakiemacie plany prosze podzielcie sie bo szukam inspiracji. Najchetniej to gdzies gdzie piekna natura + cos w okolicy do zwiedzania.

niestety prognozy sa takie sobie, zapowiadają zimno i deszczowo poza tym wszędzie będą tragiczne tłumy - i na drogach i w ładnych miejscach i w knajpach, a ja nie znoszę tłumów dlatego weekend będę spędzać w domu - wystawię sobie rzeczy na allegro, porobię porządki w papierach, może okna pomyję, jak nie będzie lało, pooglądam zaległe filmy poza tym mam tylko 3 dni, czyli jeden dzień więcej niż zwykły weekend, to za dużo sie nie naszaleję majówkę zrobiłam sobie w ubiegła sobotę, koszyk, kocyk, gril i jeziorko :) było cudnie

Gość ladaco
jade do Sopotu.

Gość maturks4
Byle nie w okolice Torunia i Ciechocinka. Na szosach jest jeden wielki rozkop! Spędzić majówkę na staniu w korkach na wahadłach, to mała atrakcja

rowerem będę jeździł...jak pogoda dopisze raz się wybrałem na majówkę w góry i nigdy więcej tego nie zrobię :-o

dlatego, że dupa na dupie siedzi jak we wszystkich popularnych miejscach makabra

Gość a wieczie dlaczego drzewiecki
nie płakał jak spadł z roweru? Bo mu kierownica płuco przebiła, he he he :classic_cool:)))

Gość majowianka
dzieki za info o okoliczach torunia i ciechocinka bo moja mysl tam bladzila:):) Sopot jest ok na taki wyjazd ale bylam tam tyle razy.co prawda bedzie tlok straszny w miescie i klubach ale sa piekne okolice mniej uczeszczane - lasy - puste plaze < poza sopotem> - no i cale trojmiasto do dyspozycji. Moze przypomnicie sobie fajne miejsce z zeszlego sezonu ?

Gość ładny mi motylek...
A ja jadę na ryby nad Wartę z paczką :D

Gość majowianka
prosze piszcie jakie plany. Co polecicie na wyjazd 2 noclegowy najlepiej zielony