Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie spowiedzi

Mirena a spowiedz

Polecane posty

Gość boje sie spowiedzi

czy mowicie na spowiedzi ksiedzu o tym ze macie w sobie mirene? jaka jest reakcja ksiedza na to?

Gość io345
prosta odp. mówić !bo inaczej spowiedź jest nieważna ale i tak nie dostaniesz rozgrzeszenia na bank!

Gość boje sie spowiedzi
z braku lewego jajnika tez mam sie wyspowiadac? :O

Gość boje sie spowiedzi
nie dostane rozgrzeszenia?? z powodu mireny??

Gość boje sie spowiedzi
czy w związku ze świadomym stosowaniem antykoncepcji hormonalnej możliwe jest uzyskanie rozgrzeszenia podczas spowiedzi. nie mogę nie powiedzieć tego w konfesjonale... nie chcę z tego zrezygnować... nie chcę odwrócić się od Boga... poradźcie...

"czy w związku ze świadomym stosowaniem antykoncepcji hormonalnej możliwe jest uzyskanie rozgrzeszenia podczas spowiedzi." raczej nie. "nie mogę nie powiedzieć tego w konfesjonale..." nie musisz, ale spowiedz bedzie wtedy nieważna, nie bedziesz w stanie łasi uświęcającej i nie powinnaś przyjmować komunii. jesli przyjmiesz, bedzie to komunia świętokradcza, czyki grzech cięzki. "nie chcę z tego zrezygnować... nie chcę odwrócić się od Boga..." masz problem. pozostaje przez okres stosowania antykoncepcji ograniczyć się do spowiedzi powszechnej i nei chodzić do komunii. do kościoła mozesz, ale do komunii nie powinnaś.