Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieeeee

ktory to miesiac?

Polecane posty

Gość pytanieeeee

pogubilam sie w tym liczeniu jestem teraz w 20tc ktory to miesiac? konczy sie piaty a za tydzien bedzie juz szosty? czy za tydzien bedzie dopiero piaty miesiac (bo 20/4=5) jak to sie liczy?

Gość agata bbb
zaczelas 5 msc ciąży

Gość pytanieeeee
aha czyli zczelam 5...bo juz sama nie wiem

Gość agata bbb
20 tydz- 5 msc 24 tydz- 6 msc 28 tydz- 7 msc 32 tydz -8 msc 36 tydz - 9 msc proste chyba nie tak z logicznego myslenia

Gość pytanieeeee
pytam bo tez tak myslalam ale wczoraj w jakims kalendarzu ciazy przeczytalam ze 16-20tc to 5 miesiac a pożniej 6 wiec nie bylam juz pewna....to tak jak 1 czy 2tc to niby nie ma jeszcze miesiaca a jest pierwszy tydzien ciazy

Gość pytanieeeee
niby logiczne ale wczoraj przegladalam kalendarz ciazy gdzie bylo ze 5 miesiac to 17-20tc .......wiec zglupialam zreszta 1 czy 2tc to 1 miesiac mimo ze jeszcze nie ma miesiaca.....

Gość pytanieeeee
?????? jeszcze ktos?

ciaza moze trwac 42 tygodnie co daje prawie 10 miesiecy dzielac na tygodnie a kalendarzowy miesiac ma 30/31 dni nie 28 wiec to troszke wiesej niz 4 tygodnie dla wlasnego spokoju jesli ktos pyta podawaj wiek w tygodniach:D za chwila zaczniesz 6 miesiac

Gość aaaaaaaaaaaa.............
- 1 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 1 do 4 tygodnia, - 2 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 5 do 8 tygodnia, - 3 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 9 do 13 tygodnia, - 4 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 14 do 17 tygodnia, - 5 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 18 do 22 tygodnia, - 6 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 23 do 27 tygodnia, - 7 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 28 do 31 tygodnia, - 8 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 32 do 35 tygodnia, - 9 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 36 do 40 tygodnia.

Gość pytanieeeee
no dziekuje teraz jestem przynajmniej bardziej pewna ....zawsze podaje tygodnie ciazy ale niekiedy ktos pyta jaki to miesiac a ja wtedy licze maz tez pyta ktory to juz miesiac :) nigdy tydzien