Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 deichmann zwrot

deichmann zwrot

Polecane posty

Go艣膰 deichmann zwrot

kupi艂am buty, ale teraz chce wymieni膰, bo s膮 masakryczne niewygodne, czy przyjm膮 mi bez problemu? na karcie doczepionej do paragonu jest napisane, ze mo偶na zwr贸ci膰 nieu偶ywane obuwie w ci膮gu 3 miesi臋cy od dnia zakupu. ma kto艣 do艣wiadczenia ze zwrotem but贸w w tym sklepie? tylko nie piszcie, 偶e to badziewiasty sklep, je偶eli idzie o jako艣膰 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nic_dobrego
Nie powinno byc problemu. Kasy z tego co wiem nie oddaj膮 ,ale mo偶esz wymieni膰 na inne obuwie ;)

Udost臋pnij ten post

kupi艂am buty , ale teraz chce wymieni膰, bo s膮 masakryczne niewygodne-to zanczy ze chodzilas w nich bo wiesz ze sa niewygodne czyli uzywane juz sa ,noszone i dlatego ci ich juz nie wymienia bo powinny byc z metkami ,cena bez sladow uzytkowania ..no chyba ze po pokoju chodzilas w nich caly dzien;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deichmann zwrot
chodzi艂am po domu. maj膮 naklejki pod spodem (oderwa艂am, ale naklei艂am na pude艂ko, wi臋c nie by艂o problemu z ponownym naklejeniem), okropnie cisn膮, s膮 jakie艣 niewymiarowe po prostu. 70 dych na drodze nie le偶y :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spokojnie oddasz
Ja w tamtym roku kupi艂am buty i po 2-3 miesi膮cach u偶ytkowania rozlecia艂 si臋 obcas. Posz艂am a oni bez s艂owa oddali mi pieni膮dze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deerewa
ja kupi艂am tam ostatnio buty, ale nie by艂am pewna czy to dobry wyb贸r wiec przy zakupie si臋 pyta艂am, czy mo偶na zwr贸ci膰 i babka mi to samo powiedzia艂a - nieu偶ywane mo偶na przez 3 miesi膮ce bez problemu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmm?
a w ktory,m miejscu oddawaliscie? bo w markach straaaszne problemy robi膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drzewiecki he he he
oddaj swoje:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krosia....
ja oddawa艂am tam buty do reklamacji ,oddaja kase albo wymieniaja na inne zalezy co sobie 偶yczysz!!! pod wzgl臋dem reklamacju to najlepszy sklep bo oceniaja wade na miejscu !!! CCC tez jest ok ,w Boti mi nie uznali reklamacji :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spokojnie oddasz
Mnie bez problemu przyj臋li i oddali kas臋 w Blue City na alejach jerozolimskich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fghnzg
jezu 70 dych dalas za buty w deichmanie? nie widzialam tam zadnych butow za 700zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li buty nie posiadaj膮 艣lad贸w u偶ycia, to spokojnie mo偶na je zwr贸ci膰, nawet bez metki - wystarczy paragon. Je艣li natomiast wida膰, 偶e by艂y noszone nie tylko po domu (przymierzenie, by sprawdzi膰 czy pasuj膮), to taki zwrot nie zostanie uwzgl臋dniony. Je艣li chodzi艂a艣 w nich po dworze, to ci臋偶ko b臋dzie doprowadzi膰 je do stanu, kt贸ry nie wzbudzi w膮tpliwo艣ci sprzedawcy przy kasie...

Udost臋pnij ten post