Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko bardzo zielone

BYŁAM NA CZACIE

Polecane posty

a tam same zboki erotomani, sponsorzy, MĘŻOWIE i to młodzi bo nieraz 30 nie mają, FACECI W ZWIĄZKACH MAJĄCY DZIEWCZYNĘ, bo potrzebują odmiany.... no kurwa co się dzieje? próbowałam wypytać po co taki jeden chłopak chce zdradzić swoją dziewczynę... to mi odpowiedział: "a co tu tłumaczyć, tacy jesteśmy, potrzebujemy czasem odmiany" kurwa co za pojeby!!! ja pierdole!!! skąd takie ćwoki się wzięły na świecie!!!

Gość laryska21
no bez sensu to jest!! ja tez tego nie rozumiem... p co faceci zdradzaja? po co jezdza do burdelu???? przeciez wiekszosc z nich ma ladne zadbane zony, dzieci dom - rodzine.... to nic nie znaczy??? zero??? tak po prostu mozna to olac zeby z jakas ku.... sie pobzykac??? ktora kazdemu daje???

Gość motylke
może i nie grzeszy słownictwem, ale czasem brakuje słów by inaczej to określić, choć sama nie jestem zwolenniczką przeklinania

to jest po prostu skrajny egoizm, tylko to na co mam ochote ma racje bytu... "bo potrzebujemy odmiany, tacy jesteśmy" tak łatwo można usprawiedliwić cokolwiek co się zrobi, bo "taki jestem"? przecież to w ogóle jakaś paranoja.... to ja pójdę i pobiję kogoś, bo mnie wkurzy i powiem "taka jestem" :/

Gość ale o co ten pisk
kobiety robią to samo, czemu po nich nie jedziesz? przecież faceci sami tam nie siedzą, z facetami świntuszą? no chyba nie ;)

może przeklinam, ale po prostu jestem strasznie wkurwiona. Brak mi słów. Jezzu i te biedne dziewczyny nic nie wiedzą... :o no żal skąd ja mam wiedzieć że moj facet nie będzie mnie zdradzał :o ja sie w takie coś nie chce pakować

Gość ja powiem tak .....
czat ogólnie zszedł na psy teraz to jeden wielki burdel ja w zasadzie tam już nie zaglądam od paru ładnych lat ...kiedyś można było wejść i zwyczajnie porozmawiać o wszystkim a teraz ...pierwsze pytanie jakie pada to kogo szukasz ? jaki sex lubisz nawet imię jest nie ważne....z góry jest założone że jak ktoś jest na czacie to szuka kochanka na szybki numerek z byle kim byle jak no i byle gdzie no i że jest się zdesperowanym do granic możliwości... albo padają propozycje wszelkiego rodzaju cyber seksu...sex tel .... a jak się napisze że nie szuka się tego typu wrażeń to jest jedno wielkie zdziwienie i pytanie co Ty w takim razie tutaj robisz ? znaleźć fajnego rozmówce takiego do pogadania graniczy teraz z cudem

może dlatego że od kobiety nie dostałam żadnej oferty :P za to 10 pojebów w minutę się potrafiło włączyć... jakiś "żonaty dla niej", "dyskretny" "konkretny sx dziś" "własne lokum krk".... :(

Gość
za duzo małolatów ma internet

Gość skadi
jablko zielone A po co poszlas na ten czat, ze zapytam, haha? (maz o tym wie?)

Gość :):):)aaaaaaaa
no myśle że to nie ja grzeszę w tym wypadku to ci sie zle zdaje

no ja ostro selekcjonuje ludzi i z kilkoma fajnie udało mi się pogadać. Już jestem wyczulona na wszelkie sygnały porąbaństwa. częstom pierwsze słowa to: - szukasz kogoś? - sex? - latek? - skąd piszesz - masz foto? skypa? kamerke? pierwsze pytania :o

Gość asdasd
własnie po co w ogole weszłas na czat, tylko nie mwo ze nie wiedziałas ze tacy ludzie tam siedza ;)

na czacie sa zboki i malolaty. zdradzaja zarowno kobiety jak i faceci. tylko kobiety bardziej sie tym chwala, ze zostaly zdradzone a ze maja zadbana zone? no i co z tego. moze byc zadbana, poukladana - ale byc pusta i mozna stracic psychike przez nia. nie oceniaj zawartosci po opakowaniu

weszłam bo na kafe pojawił się wysyp tematów o czatach i było mnóstwo sprzecznych opinii i były też takie że nadal tam są normalni ludzie!!! weszłam pierwszy raz po 8 latach, kiedy robiłam sobie jaja jako gimnazjalistka i wtedy były same małolaty na czacie a zboczeńców jakby mniej a ja nie szukam kochanka żeby kogoś zdradzać, to dla mnie obrzydliwe :o ps moja kuzynka na czacie znalazła męża :)

Gość Ania_77
Nieaz pytam,skoro twoj zwiazek nie daje ci szczescia,jesli malzenstwo to pomylka...do cholery dlaczego sie nie rozejdziesz??? Zrob to ,nie oszukuj,odejdz i wtedy sie spotykaj z babami... eee,bo to nie takie latwe,ty nie rozumiesz...czego ja baba po przejsciach moge nie rozumiec??? chyba tylko tego dlaczego ktos z premedytacja rani,zdradza i oszukuje. Oni sa pozbawieni sumienia,bezczelni tupeciarze.Siedza na czacie bo szukaja twgon wszystkiego co daje im burdel,z jedna mala roznica,chca tego za darmo lub chca siebie nazywac sponsorami,czyli zasponsoruje ci zestaw w mc.donalds lubie ich punktowac,pytam co dla nich oznacza sponsoring,czy wogole wiedza co oznacza bycie sponsorem,czy tylko w swojej biednej zalosnej glupocie pieprza 3po3

Gość lubeellaaa
Ja rok temu przez czat poznalam faceta i bylismy ze soba rok.Rozstalismy sie nie dawno. Ja ktoregos dnia weszlam sobie na czat i byl taki sam nick jak on wtedy.I zagadalam.OKazalo sie ze to byl on.Gadalismy potem pszeslimsy na gg.Wysalam swoje zdjecie.I faktycznie t on.Podszylam sie pod innna dziewczyna .Rozmawialismy lilka dni i on sie domyslil ze to jestem ja. Chcialam mu dac popalic za to ze przychodzil do mnie chcial wrocic a szukal innej na czacie.Przyznalam sie ze to bylam ja.Spytal sie tylko dlaczego to zrobilam.A ja zebys poczul sie jak ja.Przez to jak mnie potraktowales.Ze on poczul sie jak szmata.A ja wiec jak ja sie czulam.ON teraz to jestesmy kwita.I tak zakonczylismy nasza znajomosc raz na zawsze. Wczoraj tez byl na czacie.

Gość a jaki to był czat?:)