Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajkahhh

mój facet ma trudny charakter

Polecane posty

Gość kajkahhh

wyzywa mnie od szmat,krzyczy niepotrzebnie,obraża się ogólny jest fajny ale jak zmienic jego trudny charakter

Gość laryska21
chyba jestes nienormalna ze nadal z nim jestes.......

musisz niestety dojsc z nim do porozumienia ze albo sie poprawi albo na cos stalego nei ma to sensu... chcialabys miec takie zycie?? watpie...

Gość 12345654321
ogólny jest fajny buhehe a powiedz mi co w nim takiego fajnego ?? Jak mozna byc w zwiakzu z osoba ktora cie nie szanuje i mowic ze ta osoba jest fajna buhehe ??

Gość nb bn
mój facet też miął trudny charakter przez 3 lata próbowałam go zmienić. Ale niestety jak wyniósł to z domu to tego nie zmienisz. Olej go. JA tak zrobiłam. Wywaliłam go, jestem w prawdzie sama, ale dużo spokojniejsza i się nie martwię, czy będzie ktoś na mnie zły, czy mnie wyzwie itd.

Gość na razie wyzywa i krzyczy
więc już wkrótce ci wpieprzy... no ale fajny jest ogólnie...

Gość kajkahhh
jest superprzystojny,wszystkie laski sie za nim oglądają zadroszczą mi, ma dobrą pracę,auto kasę, i seks jest super ale kazdy ma jakiejs drobne wady

to nei trudny charakter, tylko chamstwo i prostactwo. ale cóż, jesli sprzedajesz swoją godność za jego twarz, auto i kasę, to tak masz.

Gość i tu jest pies pogrzebany
Trzeba było tak od razu mówić, że chodzi o kasę i zazdrość innych tobie podobnych "dam". No, dla takich walorów to warto się poświęcić i nawet czasem tuszować siniaki mocnym makijażem.

Gość Audrey :)
Rzuć go w cholerę! Ja bym się ani chwili nie zastanawiała... No ale jeżeli wolisz być wiecznie poniżana, to proszę bardzo. Masz to na własne życzenie.

Gość Maja246
Ta kasa,ten samochód,te zazdrosne laski,ta ładna buzia nie jest warte takiego traktowania.Chłopak jest chamem,i nie ma szacunku do kobiet.Nie bądz głupia dziewczyno pokaz ze stac Cie na cos lepszego,nie dawaj sobą pomiatać. Róznica między kobieta i szmata jaet taka ,ze kobieta sie szanuje..

Gość larimbaa...
może jednak powinnaś o niego zawalczyć często tak jest że przystojniak może się wydawać chamski ale w gruncie rzeczy pod przykrywka chama i prostaka kryje się wrażliwy facet nie rezygnuj daj mu szansę.

Gość 12345654321
larimbaa... buhehe kolejna naiwniara ktora ma jeszcze niepoukladane w glowie

Gość DUDUS34
zawsze tak cie obrazal?