Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka kafe

WOLICIE WIZAZ CZY KAFETERIE??? PODAJCIE + i - !!!!

Polecane posty

Gość fanka kafe

Ja wolę KAfe bo nie trzeba się logowac, ale przez to kazdy moze sie podszyć :( Jednak na Kafe czuje się swobodniej i jest większa beka. Pozdro Kafeterianki!!!!

Gość a ja wczoraj napisałam
na wizażu trzeba sobie słodzić

Gość Jezeli ktos chce pogadac
to proponuje kafe - tutaj jest pitolenie o szopenie. A jezeli ktos chce skorzystac z profesjonalnych porad odnosnie pielegnacji ciala, to biotechnolodzy, kosmetyczki i wizazysci pomoga wlasnie na wizazu. Dlatego kursuje pomiedzy tymi dwoma forume ;)

Gość ipolertynna
zależy. jeśli szukam konkretnej informacji, porady, to idę na wizaż a porozmawiać tylko na kafe ;)

Gość newretete
KAFETERIA +++++

lubie kafe bo nie banuja za wyrazanie włsanego zdania a na wizazu banuja jak sie napisze co sie mysli - odradzam wizaz no chyba ze sie chce byc zbanowanym i wyzwanym i obśmianym....

Gość fagasek30
KFETERIA - kraina wolnosci, tu kazdy zbok i psychotyk moze bezproblemowo wejsc i wyrazic swoja opinie o otaczajacym swiecie i ludziach. Przy okazji nawyzywa, naubliza, opluje i jak chce to pogrozi. Bezkarnie i bez konsekwencji. Co najwyzej temat zniknie nastepnego dnia. Hulaj dusza. piekla nie ma!

Gość diva2013
Absolutnie Kafeteria, pod warunkiem, ze ten psychicznie chory homoseksualista pravik91 /lukasz 22 LATA/ zniknie bezpowrotnie.

Gość mcadcewjk
nienawidze wizazu tam napiszesz tamat kazdy cie obrazi na kafe sa podszywy ale wole kafe i tylko kafe czytam z wizazu zrezygnowalam

Ja wolę kafeterię przynajmniej nikt mnie tu za byle co nie wyrzuci tak jak z wizazu. Wizaz to koło wzajemnej adoracji musisz tańczyć jak ci zagrają a jak nie to cie wyrzucają i dają bana jak w szkole niegrzecznym dzieciom. Wizaz to jakas dziecinada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
na wizazu to jakieś kretynki, wszystkie myślą w jeden sposób i żadna nie ma swojego zdania, myślą schematami, jakby w ogóle nie miały mózgu

Gość gość
ale jak mozna porównywać 2 zupełnie inne fora?! Idioci :o

Gość gość
wizaz wolniej sie laduje

Gość gość
Na wizazu czuje sie jak kobieta na kafeterii czuje sie jak kupa gowna I kurvva.

" Na wizazu czuje sie jak kobieta na kafeterii czuje sie jak kupa gowna I kurvva. " x piękne:D ja na wizaż idę jak mi się znudzi chamstwo z kafe, na kafe idę jak mi się znudzą landrynkowate użytkowniczki wizażu i ich "teżeci":O

Gość gość
a mnie przez tych pokręconych nawet tu już nie chce się pisać bu bu bu ;(

Gość gość
Zawsze unikam wchodzenia na kafeterie przed obiadem. Po wizycie tutaj nabieram obrzydzenia i nie smakuje mi obiad.

Gość gość
Przebywanie tutaj pozostawia mi na pewien czas negatywny obraz faceta. Wiem, niepotrzebnie. Nie wszyscy faceci to zboki I psychole. Ale dlaczego jest ich na kafetrii tyle?

Gość gosciuwaaaa
wole kafe bo na wizazu same pseudo specjalistki od wszystkiego. Zadam normalne pytanie to już teksty typu - ile masz lat

Gość gość
Chyba nie ma na swiecie forum, na ktorym temat w ktorym autor wyzywa kobiety od kurevv I grozi kobietom w ciazy biciem w brzuch zeby "wysraly" plod bylby trzymany nawet 6 godzin na forum. W tym samym czasie ktos kto skrytykuje takiego zboczenca I prosi I zablokowanie nicka tego zboczenca sam jest blokowany. Sytuacje takie maja najczesciej miejce w godzinach wieczornych.

Gość ryda,
A ja na wizażu nie zauważyłam by wyzywali dajcie jakiś link, gdzie wyzywają

Gość gość
czyli nudy na pudy

Gość gosc dddddddddjjjj
na kafe jesteś anonimowy ale chamstwo tez jest wole kafe właśnie ze jest się anonimowym nie wypowiadam się nigdzie gdzie trzeba się logować

Gość gość
Moderacja Kafeterii nigdy nie pozwoli zeby psychotycy panowali na forum. Dlatego to forum jest tak popularne i ma tyle uczestniczek. Panuje tu atmosfera bardzo sympatyczna. Jest to forum na poziomie!