Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spytam co mi szkodzi

Ej dziewczyny mam PYTANIE

Polecane posty

:) Czy Wasi faceci mają na komputerze zdjęcia swoich byłych? I te zwykłe, i te wspólne,jak się całują itd itd? I od razu, czy przeszkadza Wam to? I pytanie drugie, czy Wy macie zdjęcia swoich byłych? :) Ja np jestem osobą, która pali za sobą mosty. Zawsze. Zrywam z facetem, zatem eliminuje wszystkie ślady, jakie zostały mi po nim. Mój obecny wręcz przeciwnie - sentymentalny. Folder z jej zdjęciami zajmuje ciężkie gigabajty. Oczywiście nie zwrócę mu uwagi, choć może trochę mi przykro czasami. No ale wiem, że to byłoby nie fair. Jak jest u Was?

Gość molamini
powiedz mu zeby skasował:P:P skoro cie kocha. moim zdaniem trzymanie takich fot byłoby nie fair w stosunku do obecnej partnerki.... ja osobiscie tez kasuje. po co komu smieci??D:D:D

Gość mrofeczkaaaa
a ja posiadam takie zdjecia, ale nie jestem sentymentalna, jakby poprosil to bym skasowala:)

Gość gupeek
moja dziewczyna ma zdjecia ze swoim bylym, twierdzi, ze ma je, bo poza nimi z tamtego okresu nie ma zadnych zdjec. ja jej ufam, nie mam powodu by tego nie robic natomiast swoje zdjecia z byla pokasowalem lata temu, kiedy tylko upewnilem sie, ze przyszlosci tamto nie mialo.

Ano właśnie. Eh. Jestem osobą taktowną, i bardzo mi na nim zależy. Kocham go, wiem, że on mnie. Ale trochę to boli. Szczególnie, że wiem, że są tam też zdjęcia... No cóż - rozbierane. (skąd wiem? zahasłowane foldery - nie, nie grzebałam, dał pozwolenie, więc przejrzałam powierzchownie)

Gość eterh
ja mam zdjęcia swoich byłych bo tak, jestem sentymentalny ale żeby nie urazić swojej kobiety są one b dobrze ukryte( niewidoczne, w podkatalogach)

Gość gfhgdf
rozumiem gdyby zostawił sobie jedno lub dwa, ale nie całe pliki. Powiedz mu że ci się to nie podoba, czujesz się jakby za nią tęsknił

Może powiem.. Niby taka bzdura, a jednak czuję jakiś smutek :/

wiem co czujesz, u mojego chlopaka w pokoju nadal wisi jakies badziewne pluszowe serce, prezent od bylej. glupio sie czuje jak do niego wchodze i to sercewidze, zerwali juz dawno temu i w sumie wydaje mi sie ze nie ma juz dla niego wiekszego znaczenia, ale jakos tak przeszkadzaja mi takie slady bylych... no ale to jego pokoj, nie powiem mu zeby to zdjal

Gość Kobiecitta
Moj facet nie ma zdjec bylych. Ma tylko gole laski z Netu (nie przeszkadza mi to) :) Ex mial zdjecia bylych (w szufladzie) - tez mi nie przeszkadzalo Ja mam zdjecia exa na kompie (od 2 lat nie mam czasu uporzadkowac i przegrac, nie wywale bo fajne sa)

Gość Kobiecitta
p.s. exa nie lubie i nie chce wrocic do niego, ale zdjecia po co wywalac?