Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gothic girl dark girl

MOGĘ UBRAĆ NA WESELE SUKIENKĘ W STYLU GOTHIC???

Polecane posty

Gość gothic girl dark girl
ale ja sie tak ubieram i zwykle mi sie nie pdobaja, chcialam gotycka z glanami ubrac... a moze macie jakies propozycje, ratujcie! nie czuje sie w zwyklych ciuchach!!!!

Gość ksieznaa_dajaanaa
mnie ostatnio roz.pierdoliła dziewczyna ubrana w taką podobną sukienkę, a wiecie czemu? bo ubrała się tak na chrzest swojej własnej siostrzenicy! i w dodatku jej sukienka była caała czarna, wyglądała jak żałobna nosz koorwa :O ja rozumiem swój styl itd. ale idąc na wesele lub chrzest trzeba zachować jakiś umiar i wyczucie, i broń boże nie ubierać sie cało na czarno!! na czarno to tylko na pogrzeb

Gość 12lat...
...wiktorianskie ciuchy, chce zalozyc takom sukienke... TAKOM możesz założyć zepsujesz wszystkim humor ale ty sie będziesz świetnie bawić :P

Gość mi się podoba fajna jest

Gość rudy rydz
bedziesz wygladac na oberwanca :D na slub trzeba sie ubrac schludnie lecz galowo nie jak smierdziuch...:O

Gość dergf
Przez szacunek do pary młodej nie powinnaś zakładać takiej sukienki.

Gość hujryegtfdwrgvfdc
jest wiele innych sukienek ktore beda pasowaly na taka uroczystosc ale ta na pewno nie. nie musisz zakladac wiesniackiej zlotej/blekitnej itp sukni z gorsetem i niewiaodmo czym jeszcze, jak widze takie to rzygac mi sie chce. mozesz ubrac jakas prosta sukienke np popielata czy jakis kolor lubisz (ale czarny zostaw) i zalozyc bizuterie ktora ci odpowiada i podkresli twoj styl

Gość anna250000
Ja sama slucham gotyku i lubie ten styl, ale takie pytania jak ten temat zawsze mnie smieszą. Co za idioci... chcą być gotyccy na weselu, na pogrzeb się tak ubierz kretynko, kurwo gotycka

moja kolezanka była :p i jakoś sie bawiła co prawda kilka lat temu, ale koro dziewczyna lubi to czemu ma rezygnowac? osobiście wcale a wcale mi sie to nie podoba ale wyglada lepiej niz ta sukienka....

"Sorry, ale nie wyobrażam sobie "bawić " się w sensie tańczyć prawie całą noc w ciężkich buciorach " Hehehe, Ostra-uwierz mi, że się da, bo milion razy tak robiłam. To kwestia stylu i przyzwyczajenia. Ja przykładowo bardziej się męczę w pantofelkach na obcasie, co nie znaczy, że zakładam glany na imprezy typu wesele. :)

Mi osobiście lata jak kto przychodzi ubrany na ślub, ale zwrócisz całą uwagę, która powinna być skierowana do panny młodej na siebie, a to świństwo i tyle. Poza tym jest brzydka. Znajdź całą czerwoną.

Gość jjjjjjjjjjjjj
Pewnie, że możesz, tylko panna młoda cię znienawidzi, bo będziesz robić za atrakcję wieczoru jako Baba Jaga :D:D:D

Gość Ban Dole
Cześć Ostra

Ostra Jeżeli glany są wykonane ze skóry, są dobrej jakości to się nie pocą. Możesz mi wierzyć lub nie, ale bardziej mi się pocą w obuwiu sportowym. Do tego są wygodne, ale trzeba się przyzwyczaić. Wprawdzie teraz już bym nie założyła glanów latem, co robiło się mając lat naście ;) No, chyba, że na koncert-w innych bym nie poszła nawet :)

a nie ma takich sukienek,ale w innych kolorach?kroj ten sama,ale bardziej zywe kolory...i wtedy buty moga byc bez obcasu,byle nie glany