Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiący poniedziałek

Moje Panie pomóżcie!!!

Polecane posty

Wyjaśnijcie mi moje kochane Panie dlaczego nie lubicie spać bez majtek, a jeżeli są warunki, nie lubicie spać nago?

bo cipka jest mokra i bez majtek mi w nia zimno...tak samo cycki...wole pizamke i sie odkryc,niz bez pizamy i kisic pod koldra

Gość Zastina
mi jest zimno a bez majtek jakos dziwnie, nie wyobrazam sobie spac bez gatkow, niehigienicznie, mezczyzni nie maja z tym problemow, gdyz wam nic nie wleci do srodka :D

Zastina a co ma ci do środka wleciec??? ja tam lubie nago spac... maz może mnie sobie wziąść na śpioszka bez zbędnych ceregieli...

a ja lubie - przewaznie spie w koszulkach bez majtek, czasami nago, czasami w koszulkach krotkich z majtakmi - lubie roznorodnosc

nie pojmuje jak mozna spać w biustonoszu i w majtkach, to jest strasznie nie wygodne

Gość kokoszanel1
ja spie w koszulce bez biustonosza ale w majtkach

mi jest z reguly pod koldra za goraco,a bez niej skora znowu chlodna,dlatego lubie majtki i koszulke,latem ewentualnie zmieniam koszulke na taka na szeleczkach i tyle...a pipke mam wrazliwa na przewie,zaraz piecze cewka

Czyli jednak, zdania są podzielone jednak widzę że większość lubi spać bez majtek. Strach że "coś wejdzie" jest w mojej żonie i widzę że nie jest sama z takim strachem. Mówię że oprócz mnie nic Ci nie wejdzie, chyba, ale to nie przemawia. Można postawić pytanie, czy to ma jakieś znaczenie w majtkach czy bez? A więc dla mnie ma! nie ma nic przyjemniejszego jak podczas snu coś miłego w dotyku znależć. Ciekawie czy ten problem ma jakieś uzasadnienie wiekiem? Kto lubi spać bez majtek, panny czy mężatki, "młódki czy dojrzałe kobiety? Myślę że to jest ciekawy temat nie tylko dla mnie.

Mężatka, 25 lat. Lubię spać bez majtek, a jeszcze bardziej nago. Zresztą spanie bez majtek zalecają lekarze ginekolodzy, bo wtedy cipka się nie kisi :) U mnie z kolei mąż nie chce, żebym spała bez. Niedobranie leży u podstaw tego świata ;)

Jakoś nasze Panie nie są za bardzo skore do wyznań.

lubię sypiać nago...i tak co tydzień zmieniam pościele

Gość jh gvfcdcgvbhnjvfgbn
Przeważnie spię nago. 20 lat, w związku.

Z tych paru wpisów wnioskuję że nago i bez majtek śpią przede wszystkim Panie do trzydziestki a powyżej są bardziej powściągliwe i mniej skore do szaleństw.

Ja mam 24 lata, mężatka, lubię spac nago... i mojego męża podnieca to jak się o niego ocieram tyłeczkiem i wypinam jak spię... wtedy może sobie mnie zaatakowac... nie lubie jak mi się mała kisi.... a przy okazji ma to pozytywne skutki...seks w nocy półprzytomna... az myslisz że ci się przysniło :)... co do wieku to starsze kobiety chyba mnie lubia....

Gość Otwarta Bombonierka
Ja lubię spać bez majtek (40 l mężatka) a często nago a nuż widelec wpadnie sąsiad bez pukania wtedy wszystko ma na wierzchu!

No dziwczyny co jest? Chwalcie się, chyba za zimno by spać bez majtek a co dopiero nago.