Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninkanina

głupie uzależnienie

Polecane posty

Gość ninkanina

Chyba uzależniłam się od stoperów do uszu, od spania w nich. Nawet jak nie używam, to muszę mieć koło siebie, albo trzymać w ręce, masakra, normalne to raczej nie jest. Śpicie w stoperach?

Gość pepsitwista
chyba kazdy ma jakies dziwne uzaleznienia.

Gość stoperka
Mój mąż śpi w stoperach. Bez nich się nie wyśpi, za dużo dźwięków do niego dociera. Ja tez bym chciała ale głowa mnie boli po zatkaniu uszu.

sobie nie wyobrażam w tym cholerstwie spać ja bym się zasrała ze strachu ja muszę słyszeć najmniejszy hałas w domu

Gość trochę grobowo
a ja wprost przeciwnie, panikuje, że usłyszę hałas i nie usnę

Gość silence_ctfr
czy głupie uzależnienie? chyba męczące. przynajmniej dla mnie. bo od stoperów jestem uzależniona nie tylko w nocy, ale przede wszystkim w dzień. nie rozstaję się z nimi, w ciągu dnia muszę je mieć założone, gdyż wszystko jest dla mnie cholernie za głośne i każdy, nawet najmniejszy szmer, rozmowa za drzwiami, COKOLWIEK wyprowadza mnie z równowagi. więc nie martw się ninkanino, że "normalne to raczej nie jest". w porównaniu z moim przypadkiem- chyba nie masz się czym przejmować.

Gość PseudonimPseudonim
gdzie można kupić takie stopery? tylko nie piszcie, że na allegro :P

Gość ppppvvvvvvvv
ja to nigdy przenigdy sobie w nocy niczym uszu nie zatkam za cholere bym nie zasnęła ze strachu, za duzo złodziei i gwałcicieli się do domów włamuje żeby pozbawić się słuchu:)

Gość silence_ctfr
w każdej aptece kupicie

Gość silence_ctfr
wiesz ppppvvvv, od dwóch lat chodząc praktycznie bez przerwy w stoperach (w domu i w szkole- resztę czasu staram się normalnie bez, zwłaszcza na świeżym powietrzu) przyzwyczaiłam się do tego stopnia, że jestem w stanie nawet w tych stoperach wyłapywać szmery, więc o to, że nie usłyszę złodziei i gwałcicieli się nie martwię;)

Gość silence_ctfr
spróbuj kochać się ze stoperami, cudownie, krzrzyk, a ty nic , błogo

Gość curtis1
ja tez jestem uzalezniona od stoperów w nocy i to od dobrych kilku lat :) bez stoperow nie zasnę i nauczyłam sie z tym zyć choć inni sie temu dziwią :) gdyby wszyscy mieli takie uzaleznienia :)