Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a123

Małżeństwo bez seksu

Polecane posty

Gość m666
Nie ma nic gorszego jak oziębłość seksualna małżonki. Wiem to na własnym doświadczeniu. Jeżeli po urodzeniu dziecka, nie chce się z Tobą kochać ( Być Jednością, jednym Sercem, Umysłem , Ciałem I Wypełnieniem, jak przyżekała przed Bogiem ) NIE MA MAŁŻEŃSTWA.

Gość m666
Można się pokłócić, być zadąsanym na siebie - takie życie!!!. Każdy jest wychowany w innym rodzinnym domu i wyniósł z niego inne postrzeganie prawd - świata. Ale sypialnia- to Świątynia Małżeństwa przez który w połączeniu Duszy, Ciała i Serca, dochodzi do wybaczenia. Słowa ... Jedzcie i pijcie na moją pamiątkę... odnoszą się do wszystkiego co jest Pobłogosławione przez Boga. Jeżeli następuje odrzucenie małżonka w : MIŁOŚCI, WIERNOŚCI , UCZCIWOŚCI. NIE MA JEDNOŚCI - BO BÓG W TEJ JEDNOŚCI ZOSTAŁ ODRZUCONY. Każdy Człowiek - TO CZĄSTKA BOGA

Gość m666
co bóg złączył, człowiek niech nie rozłącza!!! jedność serca , duszy i ciał nie ma małżeństwa- bez jedności!!! nie rozłączaj co bóg złączył tzn. nie odrzucaj, wypełniajcie sie na wzajem ... jedzcie i pijcie na moją pamiątkę - a ja będę z wami - aż do końca waszych dni małżeństwa zawarte przed bogiem , są ważne gdy: jesteście jednością razem z nim nie ma miłości- bez uczciwości, nie ma uczciwości- bez wierności, nie ma wierności- bez miłości, bo po prostu nie ma jedności- a jak nie ma jedności- nie ma boga żywego. brak którejś z tych przsięganych przed bogiem prawdy jedności- w obliczu boga takie małżeństwa są nie ważne. i to nie człowiek obcy rozwiązuje małżeństwa- tylko małżonek który nie przestrzega trzech prawd jedności. a cała reszta jak: zdrada, rozwód i wiele innych decyzji jest tylko konsekwencją- bo jeden z małżonków rozwiązał to co bóg złączył

Gość m666
i z doświadczenia życiowego, powiem wam coś wszystkim, którzy będziecie mieli możliwość to przeczytać. nie ma zdrady- gdy drugi małżonek odrzuca uczciwość małżeńską. nie ma - bo nie ma małżeństwa. i gdy wybierzesz pozostanie w takim związku ( bo to nie małżeństwo które błogosławił bóg tylko jakiś układ) dla dziecka- dzieci, bóg o tobie nie zapomni i postawi na twojej drodze inną osobę, która przekaże ci jedność- a on bedzie z wami. wiem co mówię ( 15 lat odrzucenia ) już miałem zamiar targnąć sie na swoje życie. - nie zdając sobie spraw jaką krzywdę wyrzadziłbym dziecku i.... na raz bóg otwiera ci usta przed osobą z którą przebywasz na codzień w pracy od ponad 10 lat i dostajesz miłość przez niego przekazaną