Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka88sdsdsd

ILE PRĄDU CIĄGNIE KOMP ???NIE BOICIE SIE DUZYCH RACHUNKÓW ZE TAK SIEDZICIE ???

Polecane posty

Gość ka88sdsdsd

moja kumpela siedzi nieraz prawie 10 godzin w sumie na kompie za dzień i naprawde zal mi jej ..pewno buli za prąd jak nie wiem.. podobno za godzine jak właczony jest komp to ciągnie za złotówke pradu!!!!tak mi mówil brat informatyk!!

Gość stac mnie
;)

Gość fghnzg
informatyk jakis lewy ja mam kompa wlaczonego 24 na dobe ale ja w akademiku mieszkam :P

Gość kandydatka-na-zone
na pewno tyle nie ciągnie bez obaw.... u mnie też ciągle prawie włączony, nawet jak przy nim nie siedze i rachunki za prąd tragiczne nie są, ale niskie też nie ale oprócz kompa jest jeszcze tv, pralka, lodówka itd....

Gość ka88sdsdsd
oj ciagnie

Gość kornela1988
Mnie to nie interesuje bo i tak rachunki płacą rodzice :P

Gość mam laptopa
:classic_cool:

Gość j;oj
ja mam w chacie dwa laptopy, jeden wlaczony 12 godzin dziennie, drugi tak z 10 i rachunki jakos nie sa kosmiczne.

Gość iidfdfdfddfffdf
NIE KOSMICZNE CZYLI JAKIE?PEWNO 200 ZETA MOZE DLA CIEBIE 200 ZETA NA MIESIAC TO MALO ALE TO ZALEZY ..NIE KAZDY MA TYLE KASY

Gość kandydatka-na-zone
u mnie omk 180zł co 2gi miesiąc za prąd komp tylko na noc wyłączony jest, stary PC więc nie bardzo energooszczędny sam komp może ze 30-40zł ciągnie, albo i mniej,....nie wiem, bo nie przeliczałam nigdy... oprócz kompa wiadomo że światło, pralka, lodówka, czajnik bezprzewodowy, ekspres, ładowarki od komórek itd. więc nie jest tak źle z kompem :P

Gość kandydatka-na-zone
tv też prawie cały dzień do ok 24 chodzi..

Gość Kkkkkikkkkkka
Brat to dupa a nie informatyk:D Złotówka za godzinę buahahaha, chyba za dzień:P Policz sobie: 10 godz/dzień=10zł*30 dni/miesiąc = 300zł miesięcznie za sam komp. A u mnie są 3 kompy, wiecznie włączone, to powinniśmy płacić prawie 1000zł miesięcznie prądu za same kompy (a lodówka, światło, pralka???) Pozdrów brata "informatyka" BUAHAHAHAHAHA (za prąd płacę 120zł miesięcznie przy 4 osobach)