Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozaliapacnaca

pomozcie juz nie wiem co robic czopki clotrimazolum

Polecane posty

Gość rozaliapacnaca

hej od jakiegos czasu miewalam ciagle stany zapalne pochwy i pecherza udalam sie do podobno bdb lekarza;/ stwierdzil ze nic sie nie dzieje ze pewnie jakies bakterie dostalam sumamed jednorazowo 2 tabletki i czopki clotrimazol. po antybiotyku wysypalo mi cala twarz ;/ a po tych czopkach strasznie piecze mnie pochwa cewka nie wiem co robic i ogolnie zle sie czuje jestem strasznie slaba czy odstawic te czopki??

Gość rozaliapacnaca
uup

Gość bojabojaboja
Tak odstawić i udać się do innego lekarza. Dobry specjalista wysłałby Cię na badania do laboratorium.

Gość candymenka
uuup

Gość Urszula22
Jak takie coś czytam, to zaczynam się obawiać lekarzy. Posiew powinnaś mieć zrobiony - i z pochwy i moczu. Wtedy dopiero przepisane leki :/ Po Clotrimazolu też mnie piekło, ale tylko pierwsze 3 noce, potem już było ok. Natomiast z antybiotykiem to nie wiem, może na ulotce coś piszą o reakcjach alergicznych? Pij wapno, jesli masz Claritine to też bierz chociaż to chyba na receptę. Ja bym dalej antybiotyku nie brała. Na pecherz wspomagająco kup Prouro, na zapalenia pochwy dobry probiotyk dla kobiet. I zrób koniecznie badania. Btw, ja po antybiotyku kiedyś dostałam niezlego wysypu ale okazało sie, że miałam mononukleozę... Ale już Cie więcej nie strasze :P Czasami przy antybiotykach jak się probiotyków osłonowo nie bierze, to wystepuja takie skórne reakcje dziwne.