Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love666

skoki spadochronowe

Polecane posty

Czy ktoś kiedyś skakał ze spadochronem albo z instruktorem? Jak to wygląda, jak wrażenia? Jakie ceny?

Oddałam trzy skoki w tandemie z instruktorem i wrażenia są niezapomniane. Adrenalina mnie rozpierała, że nie mogłem usnąć. Cena skoku w tandemie to 600-700 zł, polecam ekpię z którą skakałem: http://www.skydive.pl MIła atmosfera i sympatyczni ludzie.

Gość skoczkowa
Witam przepraszam ze pisze tutaj ale to bardzo pilne skok jest na dwie osoby ,termin do dnia 29 padziernika skok byl prezentem dla narzeczonego niestety nie trafionym; ( Odsprzedam duzo taniej niz kupilam komukolwiek moze byc 850 zl za dwie osoby ja nigdy nie skakalam a pozatym jestem ze szczecina i dojazd do warszawy i pobyt w niej w chwili obecnej bardzo kosztowny dla mnie (niespodziewanie spadly na nas powazne klopoty finansowe) skoki sa prowadzone przez: "Szkołe Spadochronowa Skoczek Skoczek jest Certyfikowanym Ośrodkiem Szkolenia Lotniczego, którego instruktorzy mają w swoim dorobku tysiące skoków spadochronowych. Skoki prowadzone są w Przasnyszu 80 km od warszawy" to nie jest reklama szkoly ja po prostu chce sprzedac vocher na skoki,jesli nie sprzedam to strata mnostwa pieniedzy jak dla mnie a chcialabym cos z tego odzyskac.Wiem ze bylo to niemadre kupowac dla kogos kto jak sie okazalo nie chce ale co zrobic jesli nie chcecie kupic moze znacie kogos kto chcialby..bylabym wdzieczna kontakt do mnie: 515182340 karolina albo email karolciaka@yahoo.pl podaje rowniez linka do ogloszenia na OLX tam jest duzo wiecej informacji http://olx.pl/oferta/skok-spadochronowy-w-tan demie-z-instruktorem-2-osoby-CID767-ID7rsCd.html