Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ups..................

pora siewu

Polecane posty

Gość inndygo
ups ...- mam blisko różne centra ogrodnicze ,wielkie i dobrze wyposażone ,ale mi sie wydawało ,ze takie targi to będzie coś zachęcającego cenowo - a tu nic z tego . Ale to nic - wycieczka i tak byla fajna -a jakby coś na następny rok - już takich błedów jak w tym roku nie popełnimy - frycowe już zapłaciliśmy :)

Gość Ups.................
Byłam dzisiaj na działce ale po tych deszczach mokro, jeden pożytek z deszczu to że wyszły wszystkie posiane rośliny.

Indygo,ciesz się,że nie stałaś w korku od Świebodzic :( jakieś dwie godzinki.Ja już znam tę kichę więc nawet się nie wybieram.A byłaś w palmiarni? polecam oglądanie.

Dzisiaj zasiałam fasolkę szparagową, groszek zielony, pietruszkę naciową i dosiałam rzodkiewkę cały tydzień ma padać to będzie wszystko szybko kiełkować i rosnąć.

Gość w niedziele sie nie
pracuje w polu. NIEDZIEA TO DZIEN PANSKI I TRZEBA ISC DO KOSCIOLA A NIE W POLU ROBIC.

Ha, ha ,ha nie robię w polu tylko na działce, a życie jest moje i ja decyduję co i kiedy robię a nie kościół.

Gość Ups..........
Hej, Witam Was w sezonie 2012. Jak tam Wasze przygotowania do sezonu ja byłam dzisiaj w ogrodniczym i zakupiłam trochę nasion. marchew ogórki cebulę dymkę i nasiona cukinię fasolę szparagową groch rzodkiewkę por seler

Gość panienka z okienka,,,,,,,,,,,,
dynie rzodkiewki pomidory paprykę cebulę arbuzy marchew pietruszkę ogórki sałatkowe i gruntowe kilka gatunków kwiatów UWIELBIAM PRACE OGRODOWE I KUPOWANI NASION!

Gość Ups..........
Niech szybko przychodzi wiosna, bo ja już bym pogrzebała w ziemi.🌻

Gość 28173918231
Ja bym chciała wreszcie posadzic te jednoroczne kwiateki takie sliczne, chyba na to najwyzsza pora, ale zawsze mi nie wychodzi to...