Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnio_smutna

Dziewczyny a co Wy myślicie?

Polecane posty

Gość ostatnio_smutna

Jestem z chłopakiem ponad 1,5 roku. Sama mam 21 lat i jeszcze nigdy nie uprawiałam seksu. Niestety nadal mnie do niego nie ciągnie. Czasami mam "zajawki" ale niestety to wyobrażenia i dotyczące ZAWSZE byłego chłopaka, z którym mam kontakt, i który bardzo chciałby ze mną być... Z tym z którym jestem jest b, dobrze, razem studiujemy, pomieszkujemy razem... CO robić???

Gość ostatnio_smutna
Ale jestem z tym drugim. I generalnie poza tym, że kompletnie nie mam ochoty na seks z Nim, wszystko jest w porządku....

ale dlaczwego cie nie kręci jak to mozliwe chodzic z kims i nie chciec sie z nim pieprzyc? to straszne!

Gość ostatnio_smutna
Nie sądzę , że jest ze mną coś nie w porządku. Po prostu zawsze chciałam, żeby pierwszy seks był prezentem dla mojego przyszłego męża. Pierwszy i ostatni seks z tą samą osobą - dla mnie brzmi cudownie....

acha dla mnie pragnienie posiadania męza jest dziwne ale w sumie bardzo piekne masz te ideały

Gość ostatnio_smutna
Ale taka jestem, i nie zmienię tego. A z tym z którym jestem... Lubię Go przytulać, czasami całować, a nawet petting, ale na tym koniec.

Mąż fajna sprawa. Ale w pewnym momencie zaczynasz się zastanawiać jak to by było z innym. Dlatego z własnego doświadczenia polecam spróbować seksu z innym.

Gość ostatnio_smutna
I w tym sęk. Fantazje z byłym i brak chęci oprawiania seksu z obecnym. Jakaś porażka :(

mąz fajna sprawa hahahahahhaha uwiazane na cale zycie z dziecmi na boku zycie męzatki i matki =sprzatanie gotowanie pranie praca

Peacelove-generalizujesz. Zwłaszcza jeśli nie masz męża to nie za bardzo możesz wiedzieć. Gdybym miała naturę monogamistki, ewentualnie dobrała się z mężem pod kątem temperamentu i potencjału seksualnego to byłabym w małżeństwie bardzo szczęśliwa.

Gość ostatnio_smutna
:(