Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika_32

larwka kochanie poszukuje cie

Polecane posty

Gość strzelam z palca
🖐️ :classic_cool:

starszym bratem:)i co myslisz ze bys zadzil mna? czy wiesz ze male pieski maja nie wyszczekana morde? to pomysl sobie ze ty jestes tym duzym groznym psem ktory tylko wyc potrafi a ja tym malym kundlem ktory lata wokol ciebie i tylko czeka na dobry moment zeby ujebac cie..................np w jaja

Ha ha wyć to tylko do księżyca , a pieski Zajebiscie lubię a od tych jaj to mi nie gryź. Jeszcze mi się przydadzą , jak chcesz to możesz je polizać.

Ja psow nie lubie czubie!Mam tylko rybki japonskie w domciu.Nie lubie psow bo nie mam ochoty co chwile sprzatac w domu po nim,nie mam ochoty dla psa o 6 rano wstawac bo wyje jak glupek,kotow nie lubie bo smierdza i sikaja wszedzie w domu jak pojebani! wlasciwie nie cierpie zwierzat bo jestem zbyt higieniczna :) ale w mojej fantazji nawet gdybys byl moim bratem to ty bys mnie sluchal a nie ja ciebie:) a psy to byl glupi zart:)ale prawdziwy gdyby nie byl fantazja:)

Też nie lubię kotów choć są pożyteczne, i innych wynalazków psa kiedyś przygarnołem i tak do dziś został , a tak ogólnie to słucham ciebie siostro ok tak jak lubisz .

mialam kiedys psa jak byla mala mialam wtedy chyba z 7 czy 8 lat i matka mi psa kupila.Ja lubie tylko dobermany a ona mi jamnika przyniosla ......po 3 dniach mialam tak dosyc tego psa bo szczekal nocami jak powalony i jak przylazil mi pies na kolana to smierdzialo mi od niego tak sie poplakalam i powiedzialam ze jak na 2 dzien przyjde ze szkoly nie chce widziec tego psa wiecej i tez wydala go:)Od tamtej pory mialam doswiadczenie i nie lubie zwierzat zadnych oprocz rybek:) a ty masz zwierzatko?uwielbiam dobermany mmmmm

nawet gdybys nie byl tym pedalem to kto powiedzial ze dalabym ci sie wyruchac:)????? to tylko twoje fantazje:)

zdrada gora!!! jak facet walikonik zamiast dupodajka to walic takiego prosto w odbyt szybko i gleboko tak zeby przez 3 dni nie mogl chodzic ani siedziec czy tez srac