Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolita24

sesja zdjeciowa

Polecane posty

witam, poszukuje dobrego fotografa w warszawie. mój chłopak ma niedługo urodziny i chciałabym pójść na profesjonalną sesję zdjeciowa... (ot taki mały dodatek do prezentu:) Znacie może jakiegoś fajnego fotografa, godnego polecenia, który nie będzie bazował na photo shopie a zrobi piękne zdjęcia, które można podarować w prezencie komuś bliskiemu? pozdrawiam wszystkich

ja znam... wrzucę tu autorko fotkę i powiesz mi czy może być w takim stylu , bo ten fotograf robi własnie takie...http://www.voila.pl/469/2nqkn/?1 naprawdę z paszczura zrobi laskę :P i nie fotoszopem a światłocieniem no i poza tym jest z Wawy i dużo nie bierze :)

to ja też pozwolę sobie skorzystać z Twego mejla i wyśle namiar na mojego znajomego , może Ci się przyda :)

Gość fotomodelka amatorka
wejdz sobie na www.maxmodels.pl zaloz konto najlepiej daj jedno zdjecie swoje. potem daj szukaj wybierz fotograf i wpisz warszawa wyjdzie Ci mnostwo osob, jesli jestes ładna masz szanse ze ktos zrobi Ci fajne zdjecia za pozowanie a nie za kase jesli nie jestes fotogeniczna to i tak masz szanse znalezc tam kogos kto nie wezmie duzo przy okazji masz ich zdjecia wiec bedziesz wiedziala w jakim stylu kto Ci moze zrobic

Gość emily122
A znacie dobrego fotografa z Wrocławia???? kupetka - zdjęcie jest super, własnie o coś takiego by mi chodziło, ale z Wrocławia a nie z Wawy

z Wrocławia nie znam niestety :( ale tak jak ktoś radził - zarejestruj sie na maxmodels http://maxmodels.pl i tam będziesz mogła znaleźć kogoś - i są bardziej artysci i tacy którzy robią zwykłe portety.... no i stylisci, wizażystki :D