Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieustabilizowana partyjnie

kto pomoże mi ukrztałtować swoje poglądy polityczne?

Polecane posty

gubię się w tym.Niech mi ktoś wyjaśni jakie poglądy ma PO PIS i inne partie które się liczą,. Jest to poważne pytanie. Jestem młodą osobą i chce brać udział w głosowaniu. Tylko nie chce strzelać w ślepo.

Ukształtować. A nick przezabawny. Od kształtowania jest własny rozum, a nie opinie i poglądy innych.

Gość no ja znam to z autopsjii ,
nie ma co duzo tlumaczyc wystarczy popatrzyc na tych z pisu na kazdym kroku plujacych jadem i odpowiedziec sobie na pytanie czy na takich ludzi chce glosowac

"Od kształtowania jest własny rozum, a nie opinie i poglądy innych." właśnie ale ja chce znać ich poglądy by wiedzieć czy się z nimi zgadzam czy nie.Jak mogę się zgadzać jak ich nie znam.

przepraszam za błąd....

Wejdź sobie na strony tych dwóch partii i poczytaj po prostu.

Gość dzisrano
Wejdź sobie na ich strony internetowe i zobacz, co tam dają. Myslisz, że ktoś ci tu wypisze program obu partii?

Gość hejka ja jestem
duzo starsza a nic nie wiedzialam tak jak ty co z czym kto gdzie i jakos mnie to nie interesowalo ale zaczelo bo sa wybory i chce wiedziec na kogo glosowac i wchodzac tutaj i pytajac ludzi nic ciekawego sie nie dowiesz bo zaraz bedzie klutnia na temat partii.Ja poczytalam na ich stronach internetowych,oraz na stronach robionych przez innych z tematami np wpisz sobie w google po i pis roznice i sie dowiesz wiecej.Za kim bedziesz zalezy tylko odd ciebie,od tego jakie masz poglady o zyciu i za czym jestes a za czym nie.Ja naprzyklad jestem totalnym przeciwnikiem lewicy bo oni sa za aborcja eutanazja i wogole mi te partie nie odpowiadaja.A odnosnie po i pis to ci powiem tak ze zanim poczytalam na necie bylam za PO bo chca zrobic polsce cos ala ameryka.Tylko ze wyjechalam do tej ameryki i teraz mysle ze ten kraj to jakas totalna pomylka,i juz wole zasciankowa religijna Polske niz kraj wolnosci i zla na kazdym kroku.Mysle ze wszystkich powinni wysiedlac z polski na jakis rrok do innych krajow zeby sobie zobaczyli czym to pachnie i wtedy kazdy bedzie chcial byc w tej dobrej naszej Polsce.Obecnie jestem za PIS i mysle ze sie to nie zmieni a to ze ta partia tak nieudolnie wyglada w oczach wszystkich jest wina mediow.Teraz wiekszosc przejzala na oczy,ja przejzalam jak PO prawie jednoglosnie bylo za usunieciem krzyzy w szkolach...wtedy ta partia stracila w moich oczach wszytsko bo chce zniszczyc w immie "rownosci"cos za co nasi dziadkowie gineli.Jestem za haslem PIS ZEBY POLSKA BYLA POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!!a nie druga irlandia i ameryka.Poczytaj poczytaj i wtedy zdecyduj.

Gość nowa chata nowa rzecz:D
PIS ZEBY POLSKA BYLA POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!! a czarni do Afryki??????!!! no to ładnie z Tobą!

podpisuję się pod hasłem wyżej, również jestem za PIS-em, za patriotami, PO-to sprzedajczyki!!!

To ja wystąpię z hasłem - ŻEBY USA BYŁY USA! Czyli polonusy (między innymi) won!

dziękuję za stronę z porównaniem partii.

Gość otyle dziecko pasiesz
a ja tam zaglosuje na pis, bo pojade na wakacje do egiptu w 2012 chyba!!!

Gość stalin 20
przeczytaj ''CZERWONĄ MSZE'' Bogdana URBANKOWSKIEGO i wszystko ci sie wyjaśni. zrozumiesz czym się różnią i dlaczego partie polityczne.