Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaIwona

Parapet!

Polecane posty

Gość OnaIwona

Hej, następny weekend idę na imprezę - tzw. parapetówkę. Kompletnie nie mam pomysłu na prezent. Imprezę organizuję młode małżeństwo, których pasją są wyjazdy za granicę, lubią też wspólne gotowanie i książki - ale tych mają już bardzo dużo, wiec pewnie kupiłabym akurat taką jaką mają. POMOCY! Cena to tak do 200zł.

Zapewne posypią się zaraz propozycje w stylu miksery i blendery, więc ja sobie to odpuszczę i polecę ci ramkę cyfrową, o taką http://www.electro.pl/produkt-SWEEX_Ramka_cyfrowa_SWEEX_MM008-91633,411.html To taki niebanalny podarunek, a przydać się może tym bardziej jak piszesz, ze jest to mlode małżeństwo. Będa mogli sobie wgrać tam bowiem fotki ze ślubu :) Cena to 140zł, wiec mieści sie w twoim budżecie :)

No w sumie tak, kieliszki to dobry pomysł, ale ta ramka cyfrowa z electro też niezła, szczególnie, że ma to byc prezent dla parki. Jesli dla parki to ramka spoko, ewentualnie jakas pościel moze... Nono, posciel to dobry pomysł. Satynka.

Gość OnaIwona
Kupiłam w końcu te kieliszki :D byli bardzo zadowoleni. Dzięki wielkie!! A okazało się, że ramkę już mieli, także dobrze, że nie kupiłam.

No i fajnie :) Szkło zawsze jest dobrym pomysłem, kieliszków czy filiżanek nigdy za wiele. Ja jednak rozglądam się zwykle w ofercie myin, bardzo lubię ich produkty, nie tylko te szklane ;)