Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona bezokresowa

dziewczyny poradzcie-martwie sie.

Polecane posty

Gość ona bezokresowa

w ciagu ostatnich 1,5 miesiaca mniej wiecej musialam wziac escapelle dwa razy. raz wlasnie przed tym miesiacem i okres dostalam normalnie, bez problemu, ze tak powiem, w 24. dniu cyklu (cykle mam 25-26 dniowe). 3 kwietnia dostalam ostatnia miesiaczke. ostatnio musialam drugi raz wziac te tabletke, bo pekla nam gumka, to bylo w czwartek, a wiec w 19. dniu cyklu. escapelle wzielam na drugi dzien, przed uplywem nawet 24 h. dzis mam 25 dc i schizuje. okresu nie ma, lekko poboloewaja piersi, ale to zaden wyznacznik, bo raz mnie pobolewaja raz nie. i nie wiem, czy mam sie martwic czy nie? zazwyczaj dzien czy dwa przed okresem czulam, jakby juz cos mi "lecialo";) i mialam takie wrazenie szczegolnie rano, po czym na drugi dzien czy na trzeci mialam juz okres. a tu nic takiego nie czuje. i nie ma okresu:( poradzcie.. stresuje sie.

Gość ona bezokresowa
mam nadzieje... kurka wodna no. mam 22 lata ale jeszcze nie jestem gotowa na dziecko;/

Gość ona bezokresowa
zeby bylo smieszniej brzuch mnie boli i w srodku mam sluz czerwonawy, ale na podpasce ani kropelki krwi;/ i nie wiem. czy to przez te escapelle? a jeszcze wzielam sobie kupilam juz tabletki anty i nie wiem czy wziac czy nie bo nawet nie wiem czy to juz okres;/

Gość bojabojaboja
Escapelle to bomba hormonalna dla organizmu, a Ty zażyłaś dwie w bardzo krótkim przedziale czasu. Dlatego mogą się teraz dziać jakieś dziwne rzeczy tak jak na przykład opóźnienie okresu albo śluz, który opisujesz. Dlatego nie stresuj się tylko czekaj na okres, a dla własnego spokoju zrób test za kilka dni jeśli okres nadal nie przyjdzie.