Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wandai

samotna mama- jak znależć siłę i miejsce na szukanie nowej miłości?

Polecane posty

Gość wandai

Witam. Może ktoś mi powie jak to zrobić? Jak znaleźć w sobie siłę na szukanie? Jak , bez wyrzutów sumienia, poświęcać czas i uwagę obcemu facetowi, choćby żeby go poznać......? JAk?

Gość młoda kociczka
Hmm...trochę nie rozumiem Twojego pytania ... jak znaleźc siły? Normalnie, jak do każdych codzinnych wyzwań. Też jestem samotną mamą i od 4 miesięcy spotykam się z mężczyzną, który też jest samotnym tatą ... nie chcę zapeszac ale wydaje mi się że mamy duże szanse na szczęsliwy związek i rodzinę :) A poznałam go na najpopularniejszym portalu randkowym :)

młoda kociczka- to zazdroszczę organizacji. JA nie wiem jak do tego podejść...A do portali randkowych to już całkiem....Co i rusz słyszę jak ktoś się tam poznaje a ja to chyba jakaś niedorozwinięta jestem...Same matoły do mnie piszą co chcą nr tel i gołe zdjęcie w pierwszym mailu..Może jakieś szkolenie?>

Odrobina wprawy i będziesz mogła od razu takich matołów rozpoznać, nawet jeszcze przed ich "propozycjami". A samotnych porządnych ludzi jest sporo. Nie mówię mnóstwo, ale właśnie sporo.

Gość maamaa malinkiiii
Ja tez jestem samotna mama.Tez chcialabynm kogos poznac. JAa bywam na czacie ale nikogo normalnego ciezko poznac.Moze jakies pomysly gdzie jego poznac?

Gość młoda kociczka
Kochana niestety nie znam tego "złotego sposobu" na poznanie fajnego faceta w sieci ... U mnie wygladało to tak, że zaraz po założeniu sobie konta na portalu spodobał mi się właśnie on :) i napisałam do niego - odpisał. Po ok.tygodniu rozmów w sieci spotkaliśmy się "na żywo" i tak to trwa już 4 miesiące :) A może to Ty powinnaś zacząc znajomośc ? :) ... Po prostu napisz do kogoś kto Ci się spodoba i poczekaj na efekty :) Przede wszystkim się nie poddawaj ... My samotne mamy też możemy byc szczęśliwe :)

Gość wong lui
moze jakis turas albo murzyn cię zechce ?

no, na królewicza z bajki to ty raczej nie licz :D na jakiegos kulawego po rozwodzie masz jeszcze szansą, oczywiście jesli sama jesteś atrakcyjna :)

Ja nawet jestem szczęśliwa. Córcie mam boską. Nigdy takiego szczęścia nie czułam. Ale wiem że to nie może byż wszystko. Nie chce być toksyczną mamą.... Ale nie mam zacięcia do facetów..A muszę sie zmobilizować....Może jednak wrócę na randki w necie...trzymam Was za słowo że tam są nie tylko psychopaci...

Gość młoda kociczka
Teraz pogoda jest coraz piękniejsza - jest cieplej z każdym dniem, słońce z każdym dniem coraz odważniej ociepla nas swoimi promieniami :) - świetny czas na długie spacery z dzieckiem, wizyty na placu zabaw ... tam też można poznac ciekawych ludzi a wśród nich może byc jakiś samotny tatuś ;) Wyjdź do ludzi, uśmiechaj się do nich :) ... Wiesz ostatnio zauważyłam że jak idę uśmiechnięta i szczęśliwa to czasem zdarzy się,że ktoś sam mnie zaczepi na ulicy :) Często też idę sobie z córeczką do centrum miasta-na deptak ... tak żeby posiedziec, zjeśc jakieś dobre lody :) i nacieszyc się śliczną pogodą :)

" - świetny czas na długie spacery z dzieckiem, wizyty na placu zabaw ... tam też można poznac ciekawych ludzi a wśród nich może byc jakiś samotny tatuś.." BUAHAHAHAHAHA :D:D:D:D nie oględaj juz tych kretyńskich seriali :D

młoda kociczka- widać że jesteś zakochana. Super. Skoro Tobie sie udało to może rzeczywiście.....dzięki

drzewiecki- Ty to dopiero optymista!!! Aż miło poczytać.....A moze jakaś mądra rada od faceta, co?

Gość Owszem,grozi kara.
Wroc i badz cierpliwa,wczesniej czy pozniej napewno kogos znajdziesz,kto bedzie godny Ciebie i dziecka.

Gość młoda kociczka
wandai ... zakochana? nie sądzę. Po tym co przeszłam z moim byłym partnerem (zdrada i kłamstwa a po razstaniu nękanie i straszenie) nie zaufam już nikomu tak łatwo ... Po prostu dobrze czujemy się w swoim towarzystwie, nasze dzieci bardzo się polubiły i świetnie się dogadują :) Miło spędzamy czas we czwórkę :) Życzę Ci wszystkiego co najlepsze ... I pamiętaj - optymizm to częśc sukcesu :)

Gość ,...i juz
autorko chcesz koniecznie byc samotna mama- z 2 dzieci jeszce ci mało

Gość Antis
Drogie Mamy i Drodzy Tatusiowie Jestem studentką ostatniego roku kierunku Nauki o rodzinie. Robię badania do pracy magisterskiej na temat postaw wychowawczych samotnych matek i ojców. Jeśli znajdziecie chwilkę to proszę, pomóżcie mi w badaniach wypełniając ankietę: http://www.ankietka.pl/ankieta/46924/postawy-wychowawcze-samotnych-matek-i-ojcow.html Dziękuję z góry za wasze dobre serduszka :)