Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhh

Pytanie

Polecane posty

Gość hhhhhh

Czy calowanie to zdrada?Jednorazowy przypadek,no ponioslo czlowieka i to jeszcze po wplywem alkoholu albo raczej w stanie konkretnego upojenia

Gość fuckingitttttt
To zalezy jaki człowiek ma stosunek do milosci

Gość ale Ci zazdroszcze... Ty
tak

Gość hhhhhh
To znaczy?Moze rozwin troszke?

hhhhhh a chcesz czegos więcej z ta druga osoba z którą sie całowałes?? wg mnie zdrada tak czy siak... pijany czy nie zdrada...

Gość to jest zdrada
nie wiem skąd te wątpliwości :o

Gość chłostać takich zdrajców
Oczywiście, że zdrada. Zaistniał fizyczny pociąg i został niejako zrealizowany.

Gość hhhhhh
nie chce absolutnie nic wiecej od tej osoby z ktora to wyniknelo...potwornie tego załuje.natomiast pociag fizyczny skad nagle po pijanemu jesli na trzezwo nie ma w tej kwestii absolutnie nic

zdrada i tyle... darowałbys swojej pannie jakby się po pijaku całowała z kolesiem???

Gość hhhhhh
po pijanemu prawdopodobnie po jakims czasie mozna darowac,na trzezwo nie,bo na trzezwo sie robi wszystko swiadomie a po pijanemu czasem czlowiek nie pomysli.calowanie to nie sex w koncu.Pewnie,ze przykrosc orgomna dla partnera,ale uwazam,ze to raczej mocna proba dla zwiazku i trzeaba pracowac na odbudowaniem wszystkiego

Gość hhhhhh
dodam,ze jestesmy dorosli,nie nastolatki i razem 5 lat,nie chce tego stracic przez minute glupoty i nie chce poznawac nikogo nowego,bardzo nam na sobie zalezy i bede sie starac odbudowac wszystko od nowa

i to jest myslenie facetow.... zatai wszystko... a jak wyjdzie na jaw będzie płacz i zgrzytanie zębami.. twój wybór... ale to jest zdrada... i nie szukaj usprawieliwienia w alkoholu bo to żadne usprawiedliwienie....

jak jej nie powiesz i będziesz sie tym gryźć ona się domyśli zdrady i tak... więc powiedz pogadaj z nią przproś i na drugi raz nie chodź bez niej na imprezy.... bo sam widzisz ze słaby jesteś... jakas panienka i juz lecisz....a o alko zapomnij...szkoda mi dziewczyny...

Gość hhhhhh
i wlasnie nic nie jest zatajane,wszystko jest jasne i kazde z nas wie co sie wydarzylo i chcoiaz jest to dosyc ciezkie wydarzenie to obydwoje chcemy sprobowac jakos to naprawic chocby trwalo kolejne 5 lat

wybacz ale ja swojego faceta bym z domu wywaliła... i zegnaj... nie po to jest zaufanie żebys ty je niszczył... a dziewczyna zrozumie to i się to rozpadnie... założe się z tobą... że nie wybaczy do końca...

Gość hhhhhh
no spoko,ale jednak tyle par,małżenstw i zwiazkow jest gdzie zdarzylo sie cos,a nawet centralnie zdrada bez dwoch zdan w sensie sex i jakos sobie ludzie wybaczyc potrafia,wiecej bledu nie powtarzaja i jesli tylko jest silny,stabilny zwiazek to ludzie potrafia wszystko razem przetrwac i naprawic...a sadze,ze o takim łatwym wyrzucaniu z domu tej drugiej polowy mowia osoby,ktore raczej nie doswiadczyly niczego takiego,bo jesli juz cos sie dzieje to mimo zalu i rozczarowania czlowiek nie potrafi tak o juz nagle wszytskiego przekreslic i sie rozstac,taka jest prawda.trzeba pozwolic sobie wszystko wyjasnic ,porozumiec sie i zdecydowac czy probujemy odbudowac to co bylo a probowac zawsze warto bo jesli tylko sie probuje to jest 99,9% szansy na powodzenie

Gość nie po to są związki
żeby je wystawiać na takie próby i "umacniać" :o od kiedy to zdrady umacniają?:o ja pierdole :o

Gość zaradny
Człowieku!! pocałowałeś se to Twoje i koniec. Nic nie mów jak się to nie wyda, chyba, że ktoś może donieść to lepiej samemu się usprawiedliwić. Czy jak pierniesz mówisz żonie czy dopiero jak poczuje? A że sobie ulżyłeś nie znaczy, że jesteś skunksem. A ktoś lubi skunksy? ;)

Gość faceci malo myslacy
te, ty na górze, ciekawe czy byś tak ćwierkał jakby ona przyprawiała ci rogi tak jak ty :D 🖐️

Gość zaradny
Wolalbym żyć w nieświadomości niż znać taki szczegół za który moja połowka była by się w piersi. :D

hhhhhh, Co się stało to się nie odstanie! Wyciągnij wnioski i nie popełnij tego błędu więcej. Swojego lubego nie obciążaj taki wyznaniem. Jemu nie pomoże twoje wyznanie a tylko pogorszy atmosferę między wami.

Gość hhhhhh
no tylko ,ze moja połówka wie o tym.Ja na pewno bardzo chce zebysmy dalej byli razem i bede sie starac aby jak najszybciej zatrzec wspomnienie o tym niekoniecznie przyjemnym epizodzie.Tez mi sie wydaje,ze w zasadzie az tak tragicznie straszne sie nie stalo a na pewno bede miec nauczke na zawsze i wiem,ze to byl jedyny raz takie przegiecie,bo bede stronic za wszelka cene od nadmiaru alkoholu.Na pewno zaufanie zostalo nadszarpniete,ze uwazam,ze jesli bede sie bardzo starac to w koncu zostanie to docenione i bedzie wszystko ok normalny.1979 -ale serio uwazasz,ze to jeszcze nie tragedia?ze da sie uratowac tez zwiazek?ja bardzo chce i moja druga polowka chyba tez,ale poki co jest dosyc rozczarowana i rozgoryczona tym co zaszlo,ale mam nadzieje,ze z czasem bedzie jednak wszystko tak jak bylo

cześć Normalny:) stało nie stało....jakie to teraz ma znaczenie? laska ma wyrzuty sumienia... bo w/g zasady.... nie czyń drugiemu co tobie nie miłe...widocznie uznała że popełniła błąd i nie wie co ma zrobić z pełnym pampersem..... ....to jej powiedziałam.....nie ranić innych...i tyle.

Gość mrhyde
nigdy ale to nigdy nie przyznawac sie do zdrad! Czemu ma to pomoc? bo oczekujesz ze p[artner cie rozgrzeszy i ci kurwa ulzy? Jesli sie zdradzilo z glupoty - trzymac ryj na klodke i wiecej nie odpierdalac, jesli dlatego ze cos sie nie uklada - trzymac ryj na klodke usilowac naprawic to co nie gra a jak sie nie da skonczyc zwiazek. Czy tak czy tak nic nie mowiec bo efekt tego bedzie jeden - koniec zwiazku. bog jest milosierny i kurwa wybacza, kobieta juz nie. Raz straci zaufanie i koniec, bedzie ci to wypominac do konca zycia, pzoatym bedzie podejrzliwa na kazdym kroku jak wyjdziesz sam itd. Reasumujac - stulic i ryj i nie peplac partenrowi szukajac wybaczenia bo jedyne co sie osiagnie ze te druge polowke tez bedzie bolalo. A pierdolenie kobiet ze szczerosc najwaznieszja to moga sobie w zyc wsadzic, szczerosc jest fajna do momentu do kiedy nie ma nic do ukrycia. Takie pierdoleni, przeciez im nie opowiadacie o kazdej udpie za ktora sie obejrzeliscie, kazdym piwie z kumplami itd...

Gość srtyui
hmmmmm gdybym wiedziała, że mój Maż całował się inną kobietą, i tylko całował to mimo wszystko uznałabym to za zdrade !

dla każdego odp. może być inna według uznania postaw sie w odwrotnej sytuacji - gdybyś sie dowiedziała że to on kogoś całował ! i wtedy odpowiedz sobie na to pytanie. wtedy poznasz odpowiedz

Gość marek 22151
To oczywiste, że całowanie to nie zdrada. A po pijaku to tym bardziej nie zdrada. Na wakacjach to też nie zdrada. No i na wyjeździe służbowym, to również nie zdrada. Seks oralny to też nie zdrada, jak również analny. Pod namiotem to nie zdrada i na wakacjach u cioci to również nie zdrada. Jak wyjechałeś za granicę, żeby zarobić na rodzinę i tam sobie dymniesz, to również nie zdrada. Jak jesteś w długim rejsie i umoczysz pałę, to też nie podpada pod zdradę. Tak więc generalnie nie masz się czym przejmować.

Gość lenivuskanapus
marek 22151 zapomniałeś dodać, że z kolegą to też nie zdrada

Gość marek 22151
o kurwa ! Masz rację ! Z kolegą to też nie zdrada. Jak również z koleżanką. Dzięki za przypomnienie :-)