Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexsondy

sondy erotyczne - sprawdx siebie i innych

Polecane posty

Gość sexsondy

Wielu z was ciagle zadaje w kółko te same pytania, które powielają sie w dziesiatkach postów: jakiego masz penisa, czy lubicie seks analny, połykanie nasienia, itd, itd... i co z tego, że jakas tam gdupa ludzi wam odpowie, skoro jedni mówią tak, a inni inaczej. Postanowiłem zrobic ankiety, które procentowo okreslą jakie są Wasze preferencje. Poniżej adres strony z ankietami i spis ankiet: http://365pozycji.prv.pl/sondy/ spis ankiet: W jakim wieku straciłaś dziewictwo? Jak często masz orgazm? Twoja ulubiona pozycja to: Najbardziej NIELUBIANA pozycja: Jak często udajesz orgazmy? Ilu mężczyznom robiłaś fellatio? Z iloma mężczyznami uprawiałaś seks? Ilu mężczyznon robiłaś to ręką? Jak często się onanizujesz? Czy robisz mu fellatio? Czy lubisz robić fellatio? Czy pozwalasz aby wytrysnął w ustach? Czy połykasz nasienie? Czy uprawiasz seks analny? Czy podnieca Cie seks w miejscach publicznych? Czy miałaś kontakty erotyczne z kobietą Czy interesuje Cię seks grupowy? Czy lubisz mieć pieszczoną drugą dziurkę? Czy używasz gadżetów erotycznych?Twoja ulubiona pozycja to: Najbardziej NIELUBIANA pozycja: Jak często się onanizujesz? Czy uprawiasz seks analny? Czy miałeś kontakty erotyczne z mężczyznom? Czy interesuje Cię seks grupowy? W jakim wieku był Twój pierwszy raz? Ile kobiet pieściłeś ustami? Z iloma kobietami uprawiałeś seks? Ile kobiecych biustów dotykałeś Czy pieścisz ją ustami? Czy lubisz pieścić ją ustami? Czy lubisz mieć pieszczony odbyt? Czy pieścisz jej drugą dziurkę? Czy użwasz gadżetów erotycznych? Czy lubisz seks hiszpański? Której formy pieszczot ci brakuje?

Gość może dodajcie sondy
może dodajcie sondy o swingu i cuckold?

Gość fghertnbwtr
niezłe, niezłe

Gość sexsondy
co ja preferuje? istota sond nie jest zdanie jednostki - tylko preferencje spoleczeństwa.

Gość Saruś
A więc tak odpowiadając na wszyskie pytania to jeszcze jestem dziewicą(ale już nie długo),mam przygody i nie potrzebuje seksu żeby mieć orgazm bo chłopcy potrafią mnie doprowadzić do orgazmu też inny sposób.Wielu mężczyzną robie to ręką(chcesz sprawdzić;) z chęcią zrobię komuś loda nawet z połykiem;) onanizuje się dość często,tak uwielbiam minetki i robienie komuś loda;)jasne że używam mam wibrator.dzięki za te pytania nawet się podnieciłm jak to pisałam chyba pójde użyć wibratora;) Pa pa;)

Gość słownik się kłania
Saruś droga :)