Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsfrdhxdt

Jak radzić sobie ztaką nerwicą?????????Ma to ktoś???

Polecane posty

Gość wsfrdhxdt

Wali mi serce, a w nocy zanim zasnę tez mi bardzo wali serce i nie mam spokojnego oddechu. Codziennie mnie kłuje serce albo ściska i z oddechem tez mam problemy.

Gość wsfrdhxdt
a co moze byc dalej?? ja mam dopiero 20 lat:(

dalej?dusznosci leki lub nerwica natret itd...ktos kto tego nie przeszedl nie zrozumie.w kazdym razie jesli masz stwierdzona przez lekarza nerwice to sama ci nie minie-bedzie sie tylko poglebiac.ja mialam 15 lat gdy ja u mnie stwierdzono.teraz mam troche wiecej i moja nerwica przeszla ewolucje.

Gość wsfrdhxdt
w jaki sposób mozna to leczyć????????????? Nie chce farmakologicznie... Rozwalę sobie wtedy żołądek, a jakas muzyka relaksacja cwiczenia oddechowe- próbował ktos???

idz do psychologa lub psychiatry.wysle cie na psychoterapie,byc moze przez jakis czas(okolo 6 tyg) bedziesz musiala brac leki ale niekoniecznie.wszystko zalezy od stopnia zaawansowania choroby no i czy to jest nerwica czy zwykle stres.no i od lekarza.sama sobie nie dasz z tym rady.

Bóle w klatce piersiowej (EKG wporządku) - bóle zoładka - chęć wymiotów lecz niemoge jak nawet się zmuszam - uczucie cięzkjości na klatce piersiowej - drętwienie lewej ręki - drętwienie twarzy - zawroty głowy - a co dziwne serc ... To sa jedne z nielicznych objawow !!!!!

nieleczona nerwica moze sie przerodzic w rozne psychozy lub depresje itd :O to dopiero pieklo :O wiec lec szybko do lekarza on ci powie co i jak

albo uczucie ze jak jestem na ulicy albo w sklepie to mi slabo i zaraz zemdleje :O kurwa :O i to tylko skutek nerwicy :O