Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryssss.

Jak udupić sąsiada ?

Polecane posty

Gość Patryssss.

Od rana do nocy mój sąsiad puszcza muzykę tak głośno, że spadają mi szklanki i talerze z suszarki. Pęka mi łeb. Nie mogę się uczyć ani pracować. Nie cierpię techno :o Mam dosyć... Mieszkamy w starym budownictwie. Hałas niesie się go góry jak w żadym innym. Jak siedzę na kanapię to mam darmowy masaż pleców tak wszystko drga :o

Gość bubu12
ja zkolei mam sasiada ktoremu wiecznie cos przeszkadza, gdy wpadna czasem znajomi z dziecmi to zaraz zjawia sie i oznajmnia ze jest za glosno 5 min po 22 stoi chyba juz na klatce schodowej i nasluchuje szmerow aby móc interweniowac, mam go w dupi i go olewam robie dalej swoje a on swoje, czasem zastanawiam sie czy on nie jest pi***ty

Gość Patryssss.
Taką siąsadkę też mam, ale ja mówię o hałasie w dzień. Pernamentnym :o

Gość Ja tez jestem z innej planety
przebij mu opony w aucie, w nocy

Gość Patryssss.
Up. Nikt nie miał nigdy takiego sąsiada ?

Gość bobofrut
wciśnij mu super glu do zamków w aucie :D

Gość bobofrut
to jest karalne, zadzwoń po policję.

Gość o my god
to wlacz jakas denerwujaca muzyke, np disco polo i poloz glosniki na podlodze tak zeby mial ze zdwojona moca a sama wyjdz na caly dzien. i koniecznie zdejmij szklanki z suszarki my tak zalatwilismy jednego typa ktory sluchal muzyki od 6 rano do 2-3 w nocy. sypialnia normalnie sie trzesla. jeden dzien muzyki i sasiad wylaczyl basy i sciszyl glosniki :)

Gość jeśli mieszka na dole
możesz karmić gołębie ze swoich okien, najlepiej niech gniazdo budują- umocuj kuwetę:: Jak masz kotka, wywalaj z kuwety pod drzwi sąsiada

Gość Patryssss.
Up pomocy. Nie wyrabiam dzisiaj :o

Gość jabłkowy padlinożerca:D
wyłącz mu korki:D

Gość mucka pilczka...
nasraj mu na wycieraczke:)

Gość Patryssss.
Nie ma jakieoś sposoby, żeby na odległość spowodować jakieś spięcie i spalić mu głośniki ? :o Wiem, że to straszne z mojej strony ale cholernie boli mnie głowa a on od wielu dni w kółko słucha tej samej piosenki. Mam już takiego wkuurwa, że jestem w stanie zrobić wszystko :o

A byłaś u niego z interwencją ?? Zaproś go do siebie i niech się sam przekona, że u Was wszystko słychać. Jesli to nie pomoze, to można zwrócić się do administracji, policji, a jak to nie pomoże, to wtedy spróbować go udupić w jakiś sposób. Albo zainwestować w wygłuszenie.

a gdzie on ma te głośniki, weź postaw tam wielgachny magnes :D

Gość Bluzka czarna
A bylas u niego?prosilas zeby sciszyl muzyke?powiedzialas ze przeszkadza innym?

Gość sama chcialabym wiedziec jak
rozwiazac taka sytuacje.Mieszkam w blizniaku, sasiadka za sciana bez przerwy drze ryja na meza. Nie wazne ktora godzina, dzien czy srodek nocy... ona ciagle sie drze. Ale to jeszcze nic... Naprzeciwko mojego ogrodka sa kolejne blizniaki i tam ktorys z sasiadow zalozyl sobie kaple rockowa... i tak calymi dniami tluka w gary. Ja juz wysiadam psychicznie, a wzywanie policji nie pomoze (nie mieszkam w Polsce i jako obcokrajowiec g... moge zrobic). Ostatnio facet z gazowni powiedzial mi, ze on by takiego sasiada zastrzelil, byl w ciezkim szoku ze zaden sasiad nic z tym nie robi. Ja probowalam, ale zostalam zbyta.

Gość Patryssss.
Byłam. Powiedział, że jest dzień i będzie robił co chce nawet do 21:59 :o

No i tu się gość myli. Nie ma rady, musisz zebrać sąsiadów, napisac pismo do administracji i upierdzielić mu życie, jak on robi to Tobie. Ciężka sprawa z takim chamidłem, pieprzone cienkościenne budownictwo. Jest chyba artykuł 51, albo 50 Kodeksu, który mówi o tzw. mirze domowym, czyli spokoju poza godzinami nocnymi. Znajdziesz sobie w necie. Albo ktoś Ci podpowie z elektryków, jak mu spalić te kolumny 😠 Żeby było jedno wielkie bum :P

Gość Patryssss.
Z tym problemem jestem sama. Sąsiedzi są całymi dniami w pracy. Ja pracuję i uczę się w domu. Naprawdę nie wiem już co zrobić. Przed świętami miał popsuty komputer. Myślałam, że coś mu się stało-taki był spokój.

Gość ghhghghgghgh
- na caly legularor i otworz drzwi od mieszkania, metal taki, ze czapku z głów zwiewa a napewno techno mu sie odechce po 10 godzinnym seansie metalowym

świetna muza ghhghghgghgh :D

Gość ghhghghgghgh
wiem, zajebista :)

Gość YeM SwEt QuPy
no kurwa ja sie staram i wysylam linka do zajebistego sposobu łącząc przyjemne z pozytecznym a tu nikt go nie wypróbuje? :(

Gość DIGINO
od 5 miesiecy mieszkam na nowym miejscu i denerwuje mnie moja sasiadka drzwi obok sieje ploty na moj temat nawet mnie nie znając i przez nią nie moge sie z nikim zapoznac gdyż ona juz tak namieszala mi w papierach ze juz nie daje rady prosze o pomoc jak ją zalatwic !!

Gość fvndifdifovdnisdncszd
Czekaj, czekaj. Skoro wszyscy inni sąsiedzi są poza domem w ciągu dnia, to stawiasz kolumny głośnikami we właściwą stronę, odpalasz jakąś makabryczną muzę na maksa i wychodzisz na dłuuuuugie zakupy. :P Po jakimś czasie powinno pomóc :D