Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolona z zakupu

Kupilam swietna prostownice za 20zl!!!

Polecane posty

Gość zadowolona z zakupu

W biedronce :p Firma Clarus, z ceramicznymi płytkami, regulacją temperatury. Kupiłam ją z głupoty bo mam prostownice profesjonalną z ghd ale była tania więc z ciekawości kupiłam i okazała się świetna. Prostuje włosy idealnie już po jednym pociągnięciu, włosy długo są proste i nie wyrywa włosów, prostuje delikatnie. Za taką kasę to super. Także biegnijcie do biedronki i kupujcie :p

tanie gadżety niekoniecznie muszą być złe, ja z własnego doświadczenia wiem, że prowizorki trzymają się najdłużej. czyli właśnie przypadkowe zakupy na promocji służą później na lat wiele :)

Gość agatkabędzin
kupiłam dzis w biedronce prostownice która równiez można robic loki za 29 zł,zastanawiałam sie czy opłaci mi sie za tak niska cene ja wogóle kupowac i napisze wam że juz ją dziś przetestowałam świetna jest z nakładkami fajne grubsze loki a bez nakładek troszke mniejsze loki naprawde polecam a z racji zawodu wiem co do czego sie nadaje:)córa mówi mama kup sobie kup to posłuchałam 4 latki miała racje by ja kupic

Gość pesia53
witam ja tez kupilam ta sama prostownice ale za bardzo nie jestem z niej zadowolona bo lokow nie robi wcale i prostuje tez tak sobie

Gość pesia53
no chyba ze ja cos zle robie z tymi lokami ale robilam tak samo jak na ulotce

Gość agatkabedzin
moze faktycznie coś zle zawijasz...pesia siostrze tez zrobiłam te loki ,no loki takie grubsze nie mylac jak loki z lokówki z tymi nakładkami wychodza grubsze fale ja wole robic te loki bez tych nakładek prostowac nią nie prostuje bo mam prostownice kupiłam tylko ze wzgledu na zaokrąglone brzegi by uzyskać loki jak z grubszych wałków takie naturalne loki:)zobacz na you tubie czy nie ma pokazanego filmiku jak zawijać na prostownice

Hej ja tez kupilam ta prostownice, ale kierowalam sie rada kolezanki ktora 3 lata temu kupila tez prostownice w biedrone. Jest fajna lokow jeszcze nie probowalam ale prostuje fajnie. Musze tylko wymienic bo mam cale porysowane plytki..

Gość agatkabedzin
ale moja tez ma takie płytki ja nie wiem czy to tak ma byc? myślałam ze one takie sa poprostu...jakby popękane..ale jak przejade palcem to jest gładka ta płytka tyle ze taka popekana za 29 zł

Gość prostownica;D
no właśnie też mam taką trochę popękaną i nie wiem czy to tak ma być ?????? dzisij ja kupiłam za 29 zł w Biedronce . podoba mi się ;)

ja uważam, że ktoś Ci wcisnął niezły kit, prostownica 29 zł nie może byc dobra dla włosów, ja bym nie ryzykowała, mozna sobie strasznie zniszczyć włosy takim sprzętem, bez powłoki ceramicznej, bez regulacji, zastanów się czy naprawdę chcesz to zrobić swoim włosom, lepiej kupić cos porządnego w jakimś sklepie z akcesoriami fryzjerskimi np veba niż później zostać z jednym włosem

Gość prostownica;D
Powloka jest tytanowa i jest w niej regulacja temperatury ! ;)