Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Givenenchy

Czy ten netbook jest dobry? Prosze o pomoc...

Polecane posty

Gość Givenenchy
up

netbook jak netbook. asusy ponoć nie są złe, choć mocno się nagrzewają. ja jednak mam hp mini i spokojnie mogłabym polecić - ładny, poręczny, ma sporo ramu - idealny do torebki :) w sklepie 3kropki jak się nie mylę jest w ofercie, to sobie porównaj specyfikacje.

Gość roobin
każdy ma tam swoje opinie na temat laptopów ja osobiście wolał bym Ci zaproponować Lenovo albo toshibę . Nie wiem do jakiej ceny szukasz laptopa i do czego on ma Ci służyć ale na 3.kropki jest duży wybór zaufany sklep i dobra pomoc zadzwonisz doradzą i można trawić na fajną promocje. Jak byś miała pytania do jakiegoś modelu postaram się pomóc albo napisz do jakiej ceny szukasz laptopa będzie łatwiej.

Gość kur
ja mam toshibę i jestem zadowolona, ten asus co dałaś link w sumie ok, tylko jak dla mnie to procesor dość słaby niby dwurdzeniowy ale ma tylko 1,6 więc de facto 3,2, a teraz są procesrory dwurdzeniowe gdzie na jednym rdzeniu jest 2,6 a i to czasem nie wystarcza. w sumie też zależy do czego to laptop, ale jak już brać to czasami lepiej trochę dopłacić i mieć wszystko ok