Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adam2010

STERCZĄCE ZSZYWKI W BUTACH BARTEK!!!!!!!!

Polecane posty

Kilka dni temu kupiłem córce buty firmy BARTEK. Następnego dnia założyłem córce buty na spacer ale cały czas twierdziła ze coś ją kłuje w prawym bucie kilka razy sprawdzałem czy czegoś tam nie ma i nic nie znalazłem . Córka w końcu zaczęła iść już opierając się tylko na palcach. Ponownie ściągnąłem buty i zacząłem uciskać wnętrze buta i wtedy trafiłem na ostry koniec prawdopodobnie zszywacza w okolicy pięty.Pojechałem do sklepu i chciałem je reklamować ale pani w sklepie orzekła że mogę je reklamować ale tylko w oryginalnym kartonie. Ale ja przecież nie kupowałem u nich kartonu tylko buty. Ostatecznie karton się znalazł i buty mi wymieniono na inny model. Napisałem maila do Bartka ale jak na razie zero odpowiedzi. Uważam że jak za taką cenę nie powinno być takich wpadek. Przestrzegam wszystkich przed butami Bartka , każdy uważa że jak da za buty sto kilkadziesiąt złoty to będą one solidnie wykonane ale coś mi się zdaje że Bartek jest tak znany że nie przykłada się już tak bardzo do jakości.

Gość gracja nie dziś prowokacja
wow, juz drugi post dzisiaj...