Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matylda 24

Jak mam sobie z tym poradzic.?

Polecane posty

Gość Matylda 24

Witajcie mam problem moje dłonie Myje je bardzo często, kilkanascie razy dziennie je szoruje cokolwiek dotkne to lece pozniej myć dłonie mam je bardzo zniszczone , niekiedy do krwi wygladaja strasznie smaruje je kremem ale wiem czemu tak myje te ręce najgorzej jest jak sprzatam łazienke to wtedy pozniej 2 godziny szoruje je w łazience mozecie napisac jak to jest u was przywiazujecie wage domycia rak? jak długo myjecie je po sprzataniu? prosze napiszcie to moze jakos to do mnie

natręctwo masz biedaczko :o współczuję ja obsesyjnie sprawdzam czy drzwi są zamnkięte na klucz wieczorem i czy gaz nie uchodzi w kuchni :o teraz już mniej bo walczę z tymi głupimi myślami, ale dawniej to normalnie schiza :o

Gość klarusia90
proponowalabym udanie do jakiegos specjalisty

Gość Matylda 24
nie chce isc do psychologa czy psychiatry musze sama sie z tym uporać na ile wam starcza jedno mydło?

Black, mam to samo z kluczami :o Do tego jak wychodzę z domu to z 40 razy macham klamką, czy na pewno są zamknięte :o Wyłączam wszystko z kontaktów, bo mam schiza że będzie spięcie i się coś zapali :o Kuchenkę elektryczną sprawdzam 5 razy przed wyjściem (a jeszcze nieraz się wracam) czy na pewno palniki są wyłączone :o Jak wychodzę z domu musowo musi być wszystko odłączone z prądu (nawet czajnik i mikrofala), okna muszą być wyzamykane (mimo że mieszkam wysoko), woda wyłączona :o

Gość Matylda 24
wolałabym sorawdza 100razy gaz i prad niz myc rece siedze w łazience po tyle godzin ze juz mam dosć :(

no nie wiem czy byś wolała łazić w nocy po domu :D ale u mnie "sprawdzanie" nie wzięło się znikąd - kiedyś w nocy zagubiona babulinka z Alzheimerem weszła mi do pokoju :D :D :D dziwna sytuacja ale od tego czasu boję się że ktoś może wejść nocą do domu

Gość Matylda 24
a jak sprztasz łazienke mujesz wanne,prysznic, kibelek to jak pozniej długo myjesz rece?

Gość
moze używaj rękawiczek

Gość asdasd
wejdź na strone www.egzorcysta.pl tam się dowiesz o co chodzi i rozwiązesz problem pozdrawiam

Gość Matylda 24
mam rekawiczki nic to nie daje umysł i tak mysli swoje